Παράπονα για την αμυντική λειτουργία στο β΄ μέρος είχε εύλογα από τους παίκτες του ο τεχνικός της ΑΕΚ, Μάσιμο Καρέρα, μετά τη νίκη με 4-3 στη Ριζούπολη, επί του Απόλλωνα Σμύρνης. «Παρ’ όλο που δεν επιτρέπουμε πολλές ευκαιρίες στον αντίπαλο, με κάθε ευκαιρία αυτός βάζει γκολ. Αυτό δεν γίνεται γιατί δεν είναι και τόσο εύκολο να βάλεις γκολ,» επισήμανε χαρακτηριστικά στην κάμερα της NOVA ο Ιταλός προπονητής.

Αναλυτικά, ο προπονητής των «κιτρινόμαυρων», Μάσιμο Καρέρα, δήλωσε στην κάμερα της NOVA:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Θωρώ ότι κάναμε ένα καλό πρώτο μέρος, μετά στο β’ μέρος ο νόμος του ποδοσφαίρου είναι ότι αν δεν βάλεις τα γκολ όταν έχεις ευκαιρίες, μετά θα τα δεχθείς και αυτό έγινε! Και τότε δυσκολευτήκαμε, υποφέραμε και δεν είχαμε διαύγεια. Από τα τελευταία 20 λεπτά δεν είμαι καθόλου ικανοποιημένος, ήμασταν πολύ πίσω, αφήσαμε τον αντίπαλο να δημιουργήσει ευκαιρίες και μας έλειπε η αγωνιστικότητα που απαιτείται, η μαχητικότητα. Δεν έμεινα καθόλου ευχαριστημένος,» τόνισε αρχικά ο Ιταλός τεχνικός της Ένωσης.

Ο Καρέρα πρόσθεσε: «Πετύχαμε τρία γκολ, αλλά με μια φάση που έκανε ο αντίπαλος δεχθήκαμε γκολ και αυτό δεν μπορεί να συμβαίνει. Δηλαδή κάθε φορά που θα κάνει ευκαιρία ο αντίπαλος, να δεχόμαστε γκολ, Δεν εξηγείται! Αυτό είναι ένα μεγάλο πρόβλημα. Παρ’ όλο που δεν επιτρέπουμε πολλές ευκαιρίες στον αντίπαλο, με κάθε ευκαιρία αυτός βάζει γκολ. Αυτό δεν γίνεται γιατί δεν είναι και τόσο εύκολο να βάλεις γκολ. Πρέπει να είμαστε πολύ πιο συγκεντρωμένοι στο αμυντικό κομμάτι».

Για χαλάρωση των παικτών του στο δεύτερο μέρος, ο Καρέρα τόνισε: «Και στο β’ μέρος ξεκινήσαμε καλά, μπήκαμε σωστά στον αγωνιστικό χώρο, είχαμε την ευκαιρία να κάνουμε το 4-1, δεν την αξιοποιήσαμε και τελικά έγινε το 3-2. Εκεί ήρθαν τα πάνω κάτω και μόνοι μας δυσκολευτήκαμε και παρ’ ολίγον να μας ισοφαρίσουν».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης