Ο Όλεγκ Νταντσένκο τον Φεβρουάριο δέχτηκε ακόμη ένα σκληρό χτύπημα της μοίρας, καθώς ένα χρόνο περίπου μετά τον θάνατο της γυναίκας του σε τροχαίο δυστύχημα υπέστη έμφραγμα στην προπόνηση της Ζόρια Λουχάνσκι, κατά την προετοιμασία των Oυκρανών στην Τουρκία.

Ο Ουκρανός δεξιός μπακ είχε έρθει στην Αθήνα και είχε νοσηλευτεί γλιτώνοντας την επέμβαση, ενώ του είχε τοποθετηθεί ένα τσιπ που λειτουργεί ως holter και δίνει τη δυνατότητα ελέγχου του ρυθμού της καρδιάς του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο δανεισμός του στην ομάδα της πατρίδας του λήγει, ενώ έχει ακόμα ένα χρόνο συμβολαίου με την ΑΕΚ και με δηλώσεις του στην Ουκρανία ο ίδιος έκανε γνωστό πως θα επιστρέψει στους «κιτρινόμαυρους».

«Ρυθμίζω τις τελευταίες λεπτομέρειες στο Κίεβο και επιστρέφω στην ΑΕΚ, στην οποία ανήκω. Μετά θα υποβληθώ σε επέμβαση που θα ξεκαθαρίσει την κατάσταση αναφορικά με την υγεία μου. Το πιο πιθανό είναι η επέμβαση να λάβει χώρα στην Ελλάδα. Η Γερμανία παραμένει ως δεύτερη επιλογή», ανέφερε ο 29χρονος μπακ.

Η Ζόρια βέβαια διατηρεί οψιόν αγοράς για τον Νταντσένκο, ωστόσο σύμφωνα με τους Ουκρανούς το πιθανότερο σενάριο είναι να μην ασκηθεί από τον σύλλογο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης