Έπεσαν οι τίτλοι τέλους στη θητεία του Ντμίτρο Τσιγκρίνσι στην ΑΕΚ, καθώς η «Ένωση» ανακοίνωσε την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τον Ουκρανό αμυντικό.

Οι «κιτρινόμαυροι» στην ανακοίνωσή τους χαρακτηρίζουν τον έμπειρο στόπερ ως έναν από τους σημαντικότερους ξένους ποδοσφαιριστές που φόρεσαν τη φανέλα της ομάδας, ευχαριστώντας τον θερμά για την προσφορά του στην πενταετή παρουσία του στον «δικέφαλο», ενώ τονίζουν ότι «επιθυμία μας είναι οι δρόμοι μας να συναντηθούν ξανά στο μέλλον…».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ουκρανός είχε συνάντηση με τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς και τους υπεύθυνους του αγωνιστικού σχεδιασμού της «Ένωσης», στην οποία αποφασίστηκε τελικά οι δυο πλευρές να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

Η σχετική ανακοίνωση της ομάδας:

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τον διεθνή Ουκρανό αμυντικό Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι και τον ευχαριστεί θερμά για την προσφορά του στον σύλλογο στα πέντε χρόνια που αγωνίστηκε σε αυτόν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι είναι ένας από τους σημαντικότερους ξένους ποδοσφαιριστές που φόρεσαν τη φανέλα της ΑΕΚ. Ήρθε στην ομάδα μας τον Ιούνιο του 2016 από την Ντνίπρο και στα χρόνια που ακολούθησαν μέτρησε 83 συμμετοχές στο πρωτάθλημα, 23 στο κύπελλο και 20 στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, έχοντας σημαντική συμμετοχή στην κατάκτηση του πρωταθλήματος το 2018. Συνολικά έπαιξε σε 126 παιχνίδια με την κιτρινόμαυρη φανέλα, σκοράροντας 5 φορές.

Ντμίτρο, σου ευχόμαστε κάθε επιτυχία στη συνέχεια της ήδη ένδοξης καριέρας σου. Επιθυμία μας είναι οι δρόμοι μας να συναντηθούν ξανά στο μέλλον…

Ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram έκανε για τον Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι και ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ, Παναγιώτης Κονέ. Αναφέρει: «Θέλω να ευχαριστήσω προσωπικά, για την προσφορά του στην ΑΕΚ, μια μεγάλη προσωπικότητα εντός κι εκτός αγωνιστικών χώρων! Με το ήθος σου και τις αγωνιστικές σου αξίες, έδειξες σε όλους μας πόσο σημαντικός ήσουν για την ομάδα μας όλα αυτά τα χρόνια! Dmytro, Ευχαριστούμε για όλα!».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης