Στις προσπάθειες που έκανε για να παραμείνει ο Μάρκο Λιβάγια στην ΑΕΚ, αναφέρθηκε ο Μανόλο Χιμένεθ.

Στις καθιερωμένες δηλώσεις του στη NOVA παραμονή του αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης (20/2, 19:30) ο Ισπανός προπονητής είπε ότι έκανε ό,τι μπορούσε, όμως η απόφαση του Κροάτη να αποχωρήσει ήταν ειλημμένη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Έχω μια ιδιαίτερη σχέση όχι μόνο με τον Λιβάγια, αλλά με το 90% των παικτών που έχω συνεργαστεί. Ξέρουν ότι εκτός γηπέδου η πόρτα μου είναι πάντα ανοικτή, όχι μόνο του γραφείου μου, αλλά και του σπιτιού μου.

Με τον Μάρκο έχουμε μάθει πολλά και οι δύο ο ένας από τον άλλον. Έγινε προσπάθεια να μείνει μέχρι το τέλος, το είχαμε συζητήσει και με τον πρόεδρο, αλλά ο Μάρκο είχε πάρει τις αποφάσεις του και εμείς έπρεπε να τις σεβαστούμε. Ευχήθηκα ό,τι καλύτερο στον ίδιο και την οικογένειά του γιατί είναι ένα καλό παιδί και καλός ποδοσφαιριστής»

Εν συνεχεία έκανε ξεχωριστή μνεία στον Αντρέ Σιμόες, ο οποίος θα μείνει για αρκετό καιρό εκτός δράσης. Ο Χιμένεθ στάθηκε στην αυταπάρνηση του υπαρχηγού της ομάδας λέγοντας: «Πρέπει να δώσω δημοσίως συγχαρητήρια στον Σιμόες για τη θέληση που είχε να βοηθήσει την ομάδα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από τον αγώνα με τον Άρη στη Θεσσαλονίκη και μετά είχε κάποιες ενοχλήσεις. Όμως ο ίδιος ήθελε να βοηθήσει την ομάδα, ήθελε να παίζει. Είναι ένα καλό μάθημα για όσους θέλουν να γίνουν στο μέλλον ποδοσφαιριστές. Έτσι πρέπει να είναι ο επαγγελματίας ποδοσφαιριστής».

Επίσης αναφέρθηκε στα λάθη που έγιναν στο ματς με την ΑΕΛ: «Μου άφησε και καλές και κακές εντυπώσεις. Έγιναν ατομικά λάθη, δεν επιτρέπονται να γίνονται τέτοια λάθη σε μια ομάδα όπως η ΑΕΚ. Ποτέ δεν πρέπει να λείπει από την ΑΕΚ η ψυχή».

Σχετικά με τους πολλούς τραυματισμούς που έχουν προκύψει τον τελευταίο μήνα, ο Χιμένεθ δήλωσε: «Φαίνεται πως κάτι λείπει από την ΑΕΚ, όταν αρχίζουν και τραυματίζονται τόσο πολλοί ποδοσφαιριστές, τη στιγμή που απαιτείται να λειτουργήσουν σε υψηλή ένταση.

Μιλάμε για μία περίπλοκη χρονιά και με τις απουσίες που έχουμε η κατάσταση έως το τέλος της σεζόν θα είναι δύσκολη. Θα μπορούσα πολύ εύκολα να χρησιμοποιήσω μόνο νεαρούς ή να σκέφτομαι μόνο την επόμενη χρονιά. Όμως δεν μπορώ να επικεντρωθώ μόνο σε αυτό».

Τέλος αναφέρθηκε στο αυριανό ματς λέγοντας ότι ο Αστέρας «… έχει πολλούς παίκτες από τη Σεγούντα Ντιβιζιόν, είναι ομάδα ανταγωνιστική και θα μπει στον αγώνα για να κερδίσει κάτι. Μπορώ να σας εγγυηθώ ότι η Β΄ κατηγορία της Ισπανίας, όπως και η Β΄ Αγγλίας είναι από τα πιο δυνατά πρωταθλήματα».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης