Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε το clasico της Θεσσαλονίκης, που διεξήχθη την Κυριακή στο «Κλεάνθης Βικελίδης», για την 3η αγωνιστική της Super League, καθώς Άρης και ΠΑΟΚ έμειναν στο μηδέν (0-0).

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

TO XAMENO ΠΕΝΑΛΤΙ ΤΟΥ ΓΚΡΕΪ

Το παιχνίδι, που στο μεγαλύτερο διάστημα του β’ ημιχρόνου έγινε υπό καταρρακτώδη βροχή, κρίθηκε εν πολλοίς στο χαμένο πέναλτι του Αντρέ Γκρέι στο 53ο λεπτό (απέκρουσε ο Κοτάρσκι) και θα ξεχαστεί σύντομα.

Με 10 παίκτες ολοκλήρωσαν το παιχνίδι οι δύο ομάδες, καθώς αποβλήθηκαν στις καθυστερήσεις οι Μπριάν Νταμπό και Ομάρ Ελ Καντουρί.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο αγώνας

Το παιχνίδι, το οποίο ξεκίνησε με δεκάλεπτη καθυστέρηση λόγω των καπνογόνων που είχαν ανάψει οι φίλοι των γηπεδούχων, δεν είχε καθόλου ρυθμό στο πρώτο μέρος. Στο 7’, από ασυνεννοησία στην άμυνα του ΠΑΟΚ, ο Ματέο Γκαρσία δεν κατάφερε να γυρίσει σωστά την μπάλα, με τον Ντομινίκ Κοτάρσκι να σώζει.

Είκοσι λεπτά αργότερα, από κόρνερ του Κάλεντ Νάρεϊ, ο Ντόουγκλας Αουγκούστο πήρε την κεφαλιά μα αστόχησε. Στο 35’ ο Άρης σπατάλησε την καλύτερη ευκαιρία του, η οποία ήταν προϊόν της ποιότητας του Ντάνιελ Μαντσίνι, το σουτ του οποίου όμως έδιωξε σε κόρνερ ο Κοτάρσκι.

Το δεύτερο μέρος ήταν εντελώς διαφορετικό, τουλάχιστον στο ξεκίνημά του. Στο 50’ ο Μπράντον Τόμας δεν μπόρεσε να νικήσει τον Χουλιάν Κουέστα και στο επόμενο λεπτό ο Άρης κέρδισε πέναλτι, σε ανατροπή του Σαλέμ Εμπακατά από τον Κωνσταντίνο Κουλιεράκη.

Η εκτέλεση, όμως, από τον Γκρέι ήταν κάκιστη, κι έτσι ο Κοτάρσκι κατάφερε να μπλοκάρει την μπάλα. Κι αφού ο Κροάτης τερματοφύλακας έδιωξε σε κόρνερ και τη βολίδα του Μαντσίνι στο επόμενο λεπτό, η επιθετική… καταιγίδα των γηπεδούχων κόπασε για να αρχίσει η κανονική.

Η βροχή και οι πολλές αλλαγές χάλασαν το ρυθμό του αγώνα, με το 0-0 να μένει μέχρι τέλους. Παραλίγο να προκληθεί σύρραξη στις καθυστερήσεις, με τον Λουίς Γκοντίνιο να αποβάλει τους Νταμπό και Ελ Καντουρί.

Για τρίτο παιχνίδι με τον Απόστολο Τερζή σε ρόλο υπηρεσιακού τεχνικού, Άρης και ΠΑΟΚ αναδεικνύονται ισόπαλοι, με το «Χ» να αφήνει περισσότερο ικανοποιημένους σαφώς τους φιλοξενούμενους.

Κίτρινες: Ντιοπ, Ντουκουρέ, Νταμπό – Τσαούσης, Ινγκασον, Κούρτιτς

Κόκκινες: Νταμπό – Ελ Καντουρί

ΑΡΗΣ (Τόλης Τερζής): Κουέστα, Εμπακατά, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Μαζικού, Ντουκουρέ, Ντιοπ (46’ Νταμπό), Μαντσίνι (81’ Καμάτσο), Ματέο Γκαρσία (81’ Ζερβινιό), Μανού Γκαρθία (63’ Ιτούρμπε), Γκρέι (63’ Πάλμα).

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Τσαούσης (59’ Βιεϊρίνια), Κουλιεράκης, Ίνγκασον, Λύρατζης, Ντάντας (59’ Μπίσεσβαρ), Κούρτιτς, Ντόουγκλας, Α. Ζίβκοβιτς (73’ Ελ Καντουρί), Νάρεϊ, Μπράντον (63’ Ολιβέιρα).

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης