Η Νάπολι ολοκλήρωσε την Παρασκευή (31/7) και τυπικά τη μεταγραφή του Βίκτορ Όσιμεν από τη Λιλ, χωρίς ωστόσο, να δώσει στη δημοσιότητα τις οικονομικές λεπτομέρειες της συμφωνίας με τη γαλλική ομάδα.

Τα βρετανικά και τα γαλλικά ΜΜΕ πάντως, ανέφεραν πως το ύψος του deal έφτασε τα 60 εκατ. Ευρώ, ενώ το συνολικό ποσό μπορεί να ανέβει έως και τα 81 εκατ. Ευρώ εφόσον ο 21χρονος Νιγηριανός επιθετικός (πρωταθλητής κόσμου το 2015 με την U17 της Νιγηρίας και πρώτος σκόρερ της διοργάνωσης με 10 γκολ), πιάσει συγκεκριμένα μπόνους συμμετοχών και στόχων με τους «παρτενοπέι».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Όσιμεν, που σημείωσε 18 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις με τη Λιλ την εφετινή σεζόν, η οποία ολοκληρώθηκε… άδοξα στη Γαλλία λόγω του κορωνοϊού, υπέγραψε πενταετές συμβόλαιο με τη Νάπολι.

Υπενθυμίζεται πως μεταξύ των «ανταλλαγμάτων» για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Όσιμεν στη Νάπολι, ήταν και ο Ορέστης Καρνέζης, ο οποίος θα υπογράψει τριετές συμβόλαιο με τη γαλλική ομάδα, μόλις ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις του με τον ιταλικό σύλλογο την εφετινή σεζόν.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης