Στον Σκοτ Πάρκερ κατέληξε η αναζήτηση της Μπριζ για τον αντικαταστάτη του απολυθέντος Καρλ Χέφκενς. 

Οι πρωταθλητές Βελγίου συμφώνησαν με τον 42χρονο Αγγλο τεχνικό, ο οποίος πέρυσι οδήγησε την Μπόρνμουθ στην άνοδο στην Premier League, αλλά αποχώρησε λίγο μετά το ξεκίνημα της φετινής χρονιάς. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο άλλοτε διεθνής παίκτης της Τσέλσι και της Νιούκαστλ ξεκίνησε την προπονητική καριέρα του από την ομάδα νέων της Τότεναμ και στη συνέχεια εργάστηκε στη Φούλαμ, αρχικά ως βοηθός του Κλαούντιο Ρανιέρι και στη συνέχεια (από τον Φεβρουάριο του 2019) ως πρώτος προπονητής. Στους «κότατζερς» γνώρισε διαδοχικά υποβιβασμό, άνοδο και ξανά υποβιβασμό στην Championship, πριν αποχωρήσει το 2021.

Η Μπριζ ανακοίνωσε την περασμένη Τετάρτη (28/12) την απομάκρυση από την τεχνική ηγεσία του Καρλ Χέφκενς, ο οποίος είχε αναλάβει τα ηνία το καλοκαίρι και βοήθησε τη βελγική ομάδα να προκριθεί για πρώτη φορά από όμιλο του Champions League στους «16» (όπου θα αντιμετωπίσει τη Μπενφίκα). 

Η μέτρια πορεία στο πρωτάθλημα, όπου η κάτοχος του τίτλου είναι τέταρτη, στο -12 από την πρωτοπόρο Γκενκ, και ο αποκλεισμός από το κύπελλο οδήγησαν τη διοίκηση στην απόφαση αλλαγής προπονητή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης