Ο Κριστιάνο Ρονάλντο αναγνώρισε -μέσω Instagram- ότι ο δρόμος για την τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ του 2022 «δεν θα είναι εύκολος», αλλά διαβεβαίωσε ότι η ομάδα του θα αγωνιστεί «για να βάλει την Πορτογαλία στη θέση της».

Αυτή την Πέμπτη η Πορτογαλία αντιμετωπίζει στο Πόρτο την Τουρκία στα ημιτελικά των play-off και αν πάει στον τελικό (29/3), η αντίπαλός της θα είναι- επίσης στο Πόρτο- η νικήτρια του «ημιτελικού» μεταξύ Ιταλίας και Βόρειας Μακεδονίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ξέρουμε ότι ο δρόμος δεν θα είναι εύκολος, τρέφουμε τον μέγιστο σεβασμό για τους αντιπάλους που θα αντιμετωπίσουμε και που…μοιράζονται τον στόχο μας», έγραψε ο αρχηγός της εθνικής Πορτογαλίας στο instagram.

Ο επιθετικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει ένα από τα λίγα κίνητρα, αυτή τη σεζόν, στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ το 2022, αφού στην Premier League η ομάδα του, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, είναι 20 πόντους πίσω από την πρωτοπόρο, Μάντσεστερ Σίτι του Πεπ Γκουαρδιόλα, και η Ατλέτικο Μαδρίτης την απέκλεισε στους «16» του Champions League, την περασμένη εβδομάδα.

Ο Ντιόγκο Τζότα ήταν επίσης επιφυλακτικός σήμερα σε συνέντευξη Τύπου, στην οποία ο επιθετικός της Λίβερπουλ αναγνώρισε ότι η Τουρκία «δεν είναι εύκολος αντίπαλος, αλλά η Πορτογαλία έχει όλες τις προϋποθέσεις για να κερδίσει».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Πρέπει να αντιμετωπίσουμε την Τουρκία με πολλή ευθύνη. Είναι ένας αγώνας ποδοσφαίρου, νομίζω ότι μπορούμε να κερδίσουμε και έχουμε τις προϋποθέσεις να είμαστε στον τελικό», πρόσθεσε.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης