Ξενιτεύεται γι’ ακόμη μια φορά στην καριέρα του ο Γιώργος Κουτρουμπής, καθώς η Ουίπεστ γνωστοποίησε την απόκτηση του 29χρονου κεντρικού αμυντικού. Ο έμπειρος άσος, ο οποίος μπορεί να αγωνιστεί και ως αμυντικός μέσος, είχε μείνει τον Αύγουστο ελεύθερος από τον ΟΦΗ και επέλεξε να συνεχίσει στην ουγγρική ομάδα.

Στη διάρκεια της καριέρας του ο Κουτρουμπής έχει φορέσει τις φανέλες της Καλλιθέας, της ΑΕΚ και του Παναθηναϊκού, ενώ τον Ιανουάριο του 2018 επέλεξε να… μεταναστεύσει για το Βέλγιο και τη Σταντάρ Λιέγης, στην οποία έπαιξε έως το καλοκαίρι του 2018. Τον Φεβρουάριο του 2019 φόρεσε τη φανέλα της ρουμανικής Κονκόρντια, από την οποία έμεινε ελεύθερος το καλοκαίρι της ίδιας χρονιάς, ενώ τη σεζόν 2019-20 επαναπατρίστηκε για λογαριασμό του ΟΦΗ, στον οποίο «έγραψε» συνολικά 29 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μετά την υπογραφή του συμβολαίου του, ο Κουτρουμπής τόνισε με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα της Ουίπεστ: «Είμαι πολύ χαρούμενος που μπορώ να παίξω σε ένα σύλλογο με τόσο μακρά ιστορία. Χαίρομαι που υπέγραψα το συμβόλαιό μου και δεν μπορώ να περιμένω τη στιγμή που θα αγωνιστώ με την ομάδα».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης