Ο ισχυρός άνεμος που πνέει από νωρίς σήμερα στην πόλη της Ξάνθης, οδήγησε στη διακοπή του σημερινού αγώνα της τοπικής ομάδας με τον Λεβαδειακό, του πρώτου αγώνα για την 22η αγωνιστική της Super league.
Ο διαιτητής, Γιάννης Παπαδόπουλος (συνδέσμου Θεσσαλονίκης), αφού ξεκίνησε ο αγώνας, αποφάσισε τελικά τη διακοπή στο 23ο λεπτό, κι ενώ το σκορ ήταν 0-0, και την αναβολή του αγώνα, καθώς οι καιρικές συνθήκες δεν επέτρεπαν τη συνέχιση του.
Σύμφωνα με τους κανονισμούς του πρωταθλήματος το παιχνίδι θα διεξαχθεί αύριο και θα εκκινήσει από το χρονικό σημείο της διακοπής.
Aξίζει να σημειωθεί ότι οι φιλοξενούμενοι κάθονταν σε σπασμένο πάγκο, καθώς ο δυνατός αέρας έσπασε ένα κομμάτι του.
Στο μικρό διάστημα της εξέλιξης του αγώνα και μέχρι την διακοπή του, ο Λεβαδειακός βοηθούντος και του ισχυρού ανέμου είχε την κατοχή της μπάλας, ωστόσο οι γηπεδούχοι είχαν τρεις αξιόλογες επιθέσεις που δεν καρποφόρησαν, αφού στο 7′ ο Καμαρά, στο 19′ ο Γέντρισεκ και στο 20′ ο Ντουρίσκοβιτς δεν σημάδεψαν σωστά. Μάλιστα, στην πρώτη περίπτωση το σουτ του Κασά Καμαρά κατέληξε στην αγκαλιά του γκολκίπερ του Λεβαδειακού.

Οι συνθέσεις:

ΞΑΝΘΗ (Μίλαν Ράσταβατς): Ζίβκοβιτς, Κοβάσεβιτς, Κασάδο, Μπαριέντος, Αλμέιδα, Ντουρίτσκοβιτς, Λισγάρας, Καμαρά, Καντά, Γέντρισεκ, Μπαξεβανίδης

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Νίκος Καραγεωργίου)
: Μπάγιτς, Νανγκίς, Κονέ, Μαρκόφσκι, Στανόγεβιτς, Ρεκβιασβίλη, Τσαμπούρης, Ντιόγκο, Σαβαντογκό, Μητρόπουλος, Αντιλέχου


 
 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης