Με μια σημαντική επιστροφή συνεχίστηκε η προετοιμασία του ΟΦΗ, καθώς ο Ταξιάρχης Φούντας μπήκε και πάλι σε κανονικούς ρυθμούς στο σημερινό (20/11) πρόγραμμα, ακολουθώντας πλήρως την προπόνηση της ομάδας.
Ο τεχνικός της ομάδας της Κρήτης, Χρήστος Κόντης, είδε χθες (19/11) τον Ισπανό να βγάζει όλο το πρόγραμμα της προπόνησης, ωστόσο ο 30χρονος επιθετικός είχε βγάλει μόνο μέρος αυτής.
Σήμερα, όμως ο Φούντας επέστρεψε στο ομαδικό πρόγραμμα, κάτι που σημαίνει πως θα είναι στη διάθεση του προπονητή του για το ματς της 11ης αγωνιστικής της Super League, στη Λάρισα, με την ΑΕΛ (24/11, 20:00).
Τη χαρά του Κόντη για την επιστροφή του Φούντα πάντως ήρθε να μετριάσει το πρόβλημα που προέκυψε με τον Ίλια Βούκοτιτς.
Ο Μαυροβούνιος μέσος αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο δικέφαλο του αριστερού ποδιού κατά τη διάρκεια της προπόνησης και η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί.
Στη διάθεση του Χρήστου Κόντη βρίσκονται ήδη από χθες οι διεθνείς, Αποστολάκης, Θεοδοσουλάκης και Κωστούλας.
Η επόμενη προπόνηση του ΟΦΗ έχει προγραμματιστεί για αύριο, Παρασκευή (21/11), στις 11:00.

