Δεν καταθέτει τα «όπλα» η Ρίβερ Πλέιτ όσον αφορά τον Φρανσίσκο Ορτέγκα.
Σύμφωνα με νέα δημοσιεύματα από την Αργεντινή, οι «εκατομμυριούχοι» επιμένουν για την απόκτηση του αριστερού μπακ του Ολυμπιακού και προσπαθούν να ρίξουν τις απαιτήσεις των «ερυθρόλευκων», προκειμένου να τον εντάξουν στο δυναμικό τους.
Στα σχετικά ρεπορτάζ, πάντως, επισημαίνεται ότι η ομάδα του Πειραιά δεν ρίχνει τις απαιτήσεις της, ζητώντας «ακατέβατα» 7 εκατ. ευρώ, προκειμένου να ανάψει το «πράσινο φως» για τον επαναπατρισμό του Ορτέγκα.
Από τον Ολυμπιακό δεν επιβεβαιώνουν ούτε το ποσό ούτε ότι έχει γίνει κρούση από τη Ρίβερ Πλέιτ. Εντούτοις αν ικανοποιηθούν οικονομικά οι ιθύνοντες των Πειραιωτών δεν θα ήταν αρνητικοί στο ενδεχόμενο αποχώρησης του Ορτέγκα, ο οποίος έχει 74 συμμετοχές και 5 ασίστ με τους νταμπλούχους Ελλάδας.
