Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την αποστολή του και προκρίθηκε με πανηγυρικό τρόπο στους ομίλους του Champions League. Μετά τη νίκη με 4-0 στο «Γ. Καραϊσκάκης» επί της Κράσνονταρ οι Πειραιώτες επικράτησαν εκ νέου, αυτή τη φορά στη Ρωσία με 2-1 και ολοκλήρωσαν τον ευρωπαϊκό τους θρίαμβο.

Η Κράσνονταρ προηγήθηκε στο 10’ με τον Ούτκιν, όμως ο Ολυμπιακός πέτυχε την μεγάλη ανατροπή με δύο γκολ του Ελ Αραμπί στο 11’ και στο 48’.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στα αρνητικά της βραδιάς οι Σεμέδο και Ελ Αραμπί αποχώρησαν με προβλήματα τραυματισμού, ενώ ο Γκερέρο ένιωσε ενοχλήσεις πριν την έναρξη του αγώνα και έμεινε εκτός αποστολής.

 

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Ολυμπιακός μετά το υπέρ του σκορ από το πρώτο ματς, όπως είναι φυσικό έδωσε χώρο στους Ρώσους, οι οποίοι ευτύχησαν να προηγηθούν μόλις στο 10′. Ο Βάντερσον γύρισε την μπάλα και ο Ούτκιν έκανε το 1-0.

Το γκολ πάντως δεν αποπροσανατόλισε τους «ερυθρόλευκους» και στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Ολυμπιακός κατάφερε να ισοφαρίσει με τον Ελ Αραμπί. Ο Μαροκινός δεν ήταν προγραμματισμένο να ξεκινήσει το παιχνίδι, αλλά ο Γκερέρο στην προθέρμανση ένιωσε ενοχλήσεις και δεν ξεκίνησε. Ο Βαλμπουενά γύρισε την μπάλα και ο Ελ Αραμπί από κοντά ισοφάρισε σε 1-1, σφραγίζοντας την πρόκριση των Πειραιωτών στους «χρυσοφόρους» ομίλους του Champions League.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε ιδανικά για τους Πειραιώτες και με το δεύτερο προσωπικό τέρμα του Ελ Αραμπί (48′) ο Ολυμπιακός προηγήθηκε και εν τέλει πήρε και τη νίκη μέσα στη Ρωσία. Το αρνητικό για τον Πέδρο Μαρτίνς είναι ότι είδε δύο παίκτες του να γίνονται αναγκαστική αλλαγή. Αρχικά ο ηγέτης της άμυνας Σεμέδο αποχώρησε στο 64′ κι εν συνεχεία ο σκόρερ Ελ Αραμπί βγήκε στο 73′.

Μέχρι το τέλος ο ρυθμός έπεσε κι ο Ολυμπιακός πήρε πανηγυρικά την πρόκριση για τους ομίλους του Champions League. Πλέον περιμένει την κλήρωση της Πέμπτης (29/8, 19:00, Eurosport 1, COSMOTE SPORT 1 HD)

Κράσνονταρ – Ολυμπιακός 1-2 (Comsmote Sport 2)

Γκολ: 10′ Ούτκιν (Κράσνονταρ), 11′ Ελ Αραμπί (Ολυμπιακός), 48′ Ελ Αραμπί (Ολυμπιακός)

 

 

 

 

Κίτρινες κάρτες: Στότσκι, Ναμλί, Όλσον, Σπάγιτς

Κόκκινες κάρτες:

Κράσνονταρ (Σεργκέι Ματβέεφ): Κρίτσιουκ, Πετρόφ (56′ Σκόπιντσεφ), Σπάγιτς, Φιόλουσον, Στότσκι, Όλσον, Βιλένα, Ούτκιν (67′ Ιγκνάτιεφ), Βάντερσον, Σουλεϊμάνοφ (32′ Ναμλί), Μπεργκ.

Ολυμπιακός (Πέδρο Μαρτίνς): Σα, Ελαμπντελαουί, Σεμέδο (64′ Σισέ), Μεριά, Τσιμίκας, Μπουχαλάκης, Γκιγέρμε, Ποντένσε (83′ Καμαρά), Βαλμπουενά, Μασούρας, Ελ Αραμπί (73′ Σουντανί).

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης