Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Πόρτο (22:00 COSMOTE SPORT 2 HD) στο «Γ. Καραϊσκάκης» στο πλαίσιο της 6ης και τελευταίας αγωνιστικής των ομίλων του Champions League. Τα πράγματα είναι.. απλά για την ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς, καθώς θέλει τη νίκη για να προκριθεί στο Europa League και να παίξει για 12η φορά τα τελευταία 14 χρόνια τον Φεβρουάριο στην Ευρώπη.

Οι «δράκοι» έχουν εξασφαλίσει την πρόκριση στους «16» του Champions League και δεν έχουν βαθμολογικό κίνητρο, ενώ οι Πειραιώτες μάχονται για να βρουν ίδιο ή καλύτερο αποτέλεσμα στον αγώνα τους σε σχέση με το παιχνίδι της Μαρσέιγ με τη Σίτι στο Μάντσεστερ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως γίνεται αντιληπτό, οι Πειραιώτες θα περάσουν στους «32» του Europa League ακόμα και με ήττα, εάν χάσουν οι Γάλλοι στο Μάντσεστερ.

Τα προβλήματα για τον Πέδρο Μαρτίνς είναι γνωστά. Ο Πορτογάλος δεν υπολογίζει τους τραυματίες Βαλμπουενά, Μπρούμα, Ντρέγκερ και τον Χασάν, που παρουσίασε επιπλοκές από τον κορωνοϊό.

Από την άλλη πλευρά ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο συμπεριέλαβε όλα τα «όπλα» του για το αποψινό παιχνίδι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Διαιτητής της αναμέτρησης είναι ο Μπριχ από τη Γερμανία, με βοηθούς τους συμπατριώτες του Μπορς, Λουπ και τέταρτο τον Ρούμσας από τη Λιθουανία. Στο VAR θα είναι ο Φριντζ και βοηθός του ο Όσμερς.

Οι πιθανές ενδεκάδες:

Ολυμπιακός (4-3-3): Σα, Ραφίνια, Σεμέδο, Σισέ, Χολέμπας, Καμαρά, Εμβιλά, Μπουχαλάκης, Φορτούνης, Ελ Αραμπί, Βρουσάι.

Πόρτο (4-3-3): Μαρτσεσίν, Ζαιντού, Σαρ, Εμπεμπά, Μαναφό, Ουρίμπε, Φάμπιο Βιέιρα, Οτάβιο, Λουίς Ντίας, Μαρεγκά, Νακαζίμα.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης