Αισιόδοξος για την έκβαση του αγώνα της προσεχούς Πέμπτης με τον Ολυμπιακό εμφανίστηκε ο Μεσούτ Οζίλ, σε δηλώσεις του προς την τουρκική αθλητική εφημερίδα Fotospor.

Στο συγκεκριμένο άρθρο, που τιτλοφορείται «Τώρα είναι η σειρά του Μαρινάκη να “φάει” τα λόγια του», ο Τούρκος στην καταγωγή αλλά διεθνής με την Εθνική ομάδα της Γερμανίας εμφανίστηκε σίγουρος για τη νίκη της Φενέρμπαχτσε στο Φάληρο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Πάντα κερδίζουμε την Γαλατασαράι και τώρα στόχος είναι ο Ολυμπιακός. Ήρθε η ώρα να πάμε εκεί, να κερδίσουμε και να αφήσουμε άφωνο τον πρόεδρό τους. Κρατηθείτε γιατί το μεγάλο πάρτι θα γίνει στην Αθήνα», δήλωσε ο Οζίλ.

Η αναφορά έγινε για τις δηλώσεις του Βαγγέλη Μαρινάκη μετά το θρίαμβο του Ολυμπιακού με 3-0 στην Κωνσταντινούπολη, στον αγώνα του πρώτου γύρου.

«Σίγουρα είμαστε όλοι πάρα πολύ χαρούμενοι. Ειδικά με αυτή τη νίκη στην Κωνσταντινούπολη, στην Πόλη μας. Έχει πολύ μεγάλη σημασία. Ζήσαμε ιστορικές στιγμές. Μου θύμισε το 2012, όταν είχαμε κερδίσει στο φάιναλ φορ στο μπάσκετ στην Πόλη», είχε αναφέρει ο πρόεδρος της πειραϊκής ομάδας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Για εμάς ήταν κάτι πολύ μεγάλο και είναι αφιερωμένο σε όλους τους Έλληνες. Αυτό που είπα και στα παιδιά που ήμουν μαζί τους, είναι μερικές λέξεις: Ελλάδα, Θρύλος, Θρησκεία μέσα στην Τουρκία. Αυτό τα λέει όλα».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης