«Η Μασσαλία και εγώ είμαστε συνδεδεμένοι για όλη μας τη ζωή!». Αυτό είναι το μήνυμα του Ματιέ Βαλμπουενά στο Twitter, μετά την κλήρωση των ομίλων στο Champions League, όπου ο Ολυμπιακός θα βρεθεί μαζί με τη Μαρσέιγ, τη Μάντσεστερ Σίτι και την Πόρτο.

Ο Γάλλος μέσος του Ολυμπιακού, πεπεισμένος ότι Πόρτο, Μαρσέιγ και Ολυμπιακός έχουν την ευκαιρία να τερματίσουν στη δεύτερη θέση πίσω από τη Μάντσεστερ Σίτι, θα επιστρέψει στην πόλη που αγωνίστηκε φορώντας τη φανέλα της Μαρσέιγ μεταξύ 2006 και 2014, για πρώτη φορά, πέντε χρόνια μετά τα γεγονότα που είχαν σηματοδοτήσει το πρώτο του παιχνίδι στη Μασσαλία, ως αντίπαλος, με τη φανέλα της Λιόν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Είναι χαρά μου να επιστρέψω στη Μασσαλία» είπε στα μικρόφωνα του RMC Sport και πρόσθεσε: «Σε αυτόν τον όμιλο όλοι έχουν την ευκαιρία. Θα κάνουμε τα πάντα για να τους… ενοχλήσουμε όλους και να κάνουμε μια καλή εντύπωση. Είναι ένας ισορροπημένος όμιλος, που έχει ποιότητα και όπου όλοι μπορούν να ισχυρισθούν ότι θα καταταγούν δεύτεροι πίσω από τη Μάντσεστερ Σίτι, που είναι το μεγάλο φαβορί».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης