Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Ποδοσφαιριστών και Ποδοσφαιριστριών, ανέδειξε στην 40η γιορτή του τη Δευτέρα (13/12) τους καλύτερους της περασμένης αγωνιστικής περιόδου (2020/21), με τον Γιώργο Μασούρα του Ολυμπιακού, να παίρνει τον τίτλο του καλύτερου Έλληνα ποδοσφαιριστή και τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί (πρώτος σκόρερ του περσινού πρωταθλήματος) να αναδεικνύεται καλύτερος ξένος ποδοσφαιριστής.

Από εκεί και πέρα, ο Πέδρο Μαρτίνς επιβεβαίωσε την περσινή κυριαρχία του Ολυμπιακού, παίρνοντας το βραβείο του κορυφαίου προπονητή της περσινής χρονιάς, ενώ καλύτερος τερματοφύλακας αναδείχθηκε ο Σωκράτης Διούδης του Παναθηναϊκού. Καλύτερος νέος ποδοσφαιριστής αναδείχθηκε ο Χρήστος Τζόλης, ως παίκτης του ΠΑΟΚ. Το βραβείο του καλύτερου Έλληνα ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται εκτός συνόρων, πήγε στον Γιώργο Γιακουμάκη, λόγω της περσινής φανταστικής σεζόν του στην ολλανδική Φένλο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιπλέον υπήρξαν κι ορισμένες ειδικές βραβεύσεις: Ο Βαρέλα του ΠΑΟΚ βραβεύθηκε για το γεγονός ότι πήρε απολυτήριο Λυκείου στα 34 του, ο ΟΦΗ για τη δράση του και τη στήριξη προς τους σεισμόπληκτους της Κρήτης, ενώ τιμήθηκε η ομάδα γυναικών του ΠΑΟΚ για την κατάκτηση του περσινού πρωταθλήματος. Η ομάδα γυναικών του Εργοτέλη πήρε το βραβείο «fair play», το οποίο απονεμήθηκε στη Δανάη Σιδηρά.

Οι νικητές των βραβείων του ΠΣΑΠΠ:

Super League:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

-Καλύτερος προπονητής: Πέδρο Μαρτίνς

-Καλύτερος Έλληνας: Γιώργος Μασούρας

-Καλύτερος ξένος: Γιουσέφ Ελ Αραμπί

-Καλύτερος τερματοφύλακας: Σωκράτης Διούδης

-Καλύτερος νέος ποδοσφαιριστής: Χρήστος Τζόλης

-Καλύτερος Διαιτητής: Αναστάσιος Σιδηρόπουλος

Η καλύτερη ενδεκάδα: Διούδης, Κώτσιρας, Σεμέδο, Ίνγκασον, Φεράρι, Μασούρας, Εμβιλά, Μπουχαλάκης, Λιβάι, Ελ Αραμπί, Δουβίκας.

Καλύτερος Έλληνας εξωτερικού: Γιώργος Γιακουμάκης

Super League 2

Καλύτερος προπονητής: Δημήτρης Σπανός

Καλύτερος Έλληνας: Βαγγέλης Πλατέλλας

Καλύτερος ξένος: Μάτι Κάστρο

Καλύτερος τερματοφύλακας: Δημήτρης Κατσιμήτρος

Καλύτερος νέος ποδοσφαιριστής: Κώστας Θυμιάνης

Football League

MVP: Στέλιος Πόζογλου

Καλύτερος προπονητής: Κώστας Ανυφαντάκης

Καλύτερος τερματοφύλακας: Δημήτρης Ταΐρης

Καλύτερος νέος ποδοσφαιριστής: Θεόδωρος Τσιριγώτης

Πρώτοι σκόρερ: Θεόδωρος Τσιριγώτης, Γιάννης Λουκίνας

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης