Γιοβάνοβιτς: «Θα χρειαστεί δουλειά και υπομονή»

Πρώτη καταχώρηση: Κυριακή, 25 Ιουλίου 2021, 20:35
Γιοβάνοβιτς: «Θα χρειαστεί δουλειά και υπομονή»

Ο Παναθηναϊκός γνώρισε την ήττα με 3-0 σκορ από την Άλκμααρ, με τον Ιβαν Γιοβάνοβιτς να δηλώνει ότι το «τριφύλλι» θέλει δουλειά και υπομονή για να μπορέσει να «φτιάξει» την εικόνα του.

«Παίζαμε με έναν πολύ δυνατό αντίπαλο που είναι πολύ ανώτερος σε όλα τα επίπεδα, τόσο αγωνιστικά όσο και ποιοτικά. Με τον τρόπο παιχνιδιού τους και την σοβαρότητα τους δεν μας επέτρεψαν να κάνουμε περισσότερα πράγματα στο γήπεδο», είπε αρχικά ο Σέρβος τεχικός των «πράσινων» και πρόσθεσε:

«Ήταν ένα φιλικό που ένας προπονητής δεν μπορεί να βγάλει πάρα πολλά συμπεράσματα γιατί δεν μας δόθηκε καμία ευκαιρία να κάνουμε κάτι με την μπάλα στα πόδια. Ο αντίπαλος ήταν πολύ καλύτερος σε όλες τις φάσεις παιχνιδιού και δεν είχαμε ευκαιρία να κάνουμε κάτι περισσότερο στο σημερινό παιχνίδι».

Κληθείς να μιλήσει για την έκταση του σκορ και τα συμπεράσματα που μπορεί να βγάλει ο ίδιος, τόνισε: «Είμαστε σε φάση όπου τα φιλικά είναι πιο δυνατά από αυτά που θα μπορούσαμε να έχουμε σε αυτή την φάση και το πρώτο ήταν δυνατό, ιδιαίτερα αυτό σήμερα. Δεν μπορούμε να βγάλουμε πολλά συμπεράσματα και λόγω των αντιπάλων. Δεν είναι και εύκολο, αυτή την στιγμή έτσι όπως είμαστε, αυτό που κάνουμε στις προπονήσεις να το μεταφέρουμε και στο γήπεδο», επισήμανε χαρακτηριστικά.

Πάντως ο Γιοβάνοβιτς παραμένει αισιόδοξος, επισημαίνοντας: «Θα χρειαστεί πολύ δουλειά, υπομονή. Βλέπουμε τις καταστάσεις μέσα στον αγωνιστικό χώρο και πιστεύω πως χρόνο με τον χρόνο θα βελτιωθεί και η δική μας εικόνα».

Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 25 Ιουλίου 2021, 20:47