Η νίκη του Παναθηναϊκού στη Λαμία την περασμένη Κυριακή (16/10) διατήρησε το απόλυτο σερί των «πράσινων» στη Super League, αλλά άφησε πίσω της πολλές «πληγές», μετά τους τραυματισμούς πέντε παικτών στο ματς, με σοβαρότερο όλων βεβαίως αυτόν του Αλεξί Τρουιγιέ, ο οποίος θα μπει τις επόμενες ημέρες στο χειρουργείο, για να υποβληθεί σε επέμβαση αποκατάστασης της ολικής ρήξης πρόσθιου χιαστού και έσω μηνίσκου στο αριστερό γόνατο.

Ο Γάλλος μέσος έκανε θεραπεία την Τρίτη (18/10), προκειμένου να ξεπρηστεί το γόνατό του και να μπορέσει να κάνει την επέμβαση, όμως η πρωινή προπόνηση είχε και καλές «ειδήσεις» για τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς, όσον αφορά τους υπόλοιπους «λαβωμένους» και δη τους Αϊτόρ Κανταλαπιέδρα, Σεμπαστιάν Παλάσιος και Άνταμ Τσέριν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Αϊτόρ υποβλήθηκε σε μαγνητική, η οποία δεν έδειξε κάτι σοβαρότερο απ’ τη διάταση στον κτενίτη μυ (δίπλα στον προσαγωγό) κι αναμένεται να είναι πανέτοιμος στην κυριακάτικη (23/10, 19:30) αναμέτρηση με τον Άρη στο γήπεδο της Λεωφόρου για την 9η αγωνιστική της Super League. Το ίδιο ισχύει και για τους Τσέριν, Παλάσιος, ενώ στη προπόνηση «μπήκε» στο 100% του προγράμματος κι ο Άντραζ Σπόραρ. Κι όπως όλα δείχνουν θα επιστρέψει στην ενδεκάδα, έχοντας ξεπεράσει το διάστρεμμα που υπέστη στην Τούμπα και τον κράτησε εκτός στα παιχνίδια με Αστέρα και Λαμία.

Ο Φώτης Ιωαννίδης θα το… παλέψει για να προλάβει το παιχνίδι με τον Άρη (το πρωί της Τρίτης, έκανε ασκήσεις στο γυμναστήριο), περιμένοντας να παραλάβει το Σάββατο (22/10) μία ειδική μάσκα, προκειμένου να τον προστατεύσει στο σημείο που υπέστη το κάταγμα ρινικού οστού. Η παρουσία του στην αποστολή, πάντως, θα αποφασιστεί από τον 60χρονο τεχνικό προς το τέλος της εβδομάδας.

Στο κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων μπήκε μετά από μέρες κι ο Γιάννης Κώτσιρας κι αναμένεται να είναι διαθέσιμος, ενώ ο Δημήτρης Κουρμπέλης ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα. Όσοι βρέθηκαν στο αρχικό σχήμα του παιχνιδιού στη Λαμία έκαναν πρόγραμμα αποθεραπείας. Οι υπόλοιποι ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με «κορόιδο», ασκήσεις κυκλοφορίας μπάλας και ανοίγματα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης