Ο Σωκράτης Διούδης ακολούθησε πρόγραμμα αποφόρτισης μαζί με τον Δημήτρη Κουρμπέλη στην προπόνηση της Πέμπτης (17/12), λόγω ενοχλήσεων στη μέση. Κίνηση επιβεβλημένη, προκειμένου να «αποφορτιστεί» το σημείο που πονάει ο διεθνής γκολκίπερ και να είναι έτοιμος εν όψει του κυριακάτικου (20/12, 19:30) μεγάλου ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Ο 27χρονος τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού αντιμετωπίζει χρόνιο πρόβλημα στη μέση, που τον «χτυπάει» μέχρι χαμηλά, και αρκετά συχνά όλο αυτό του βγαίνει σε πιο έντονες ενοχλήσεις. Την παραμονή του αγώνα στη Λαμία (31 Οκτωβρίου) έφτασε στο όριο να μην αγωνιστεί, καθώς οι πόνοι είχαν γίνει έντονοι, όμως έπαιξε κανονικά. Προ δέκα ημερών, ωστόσο, οι ενοχλήσεις επανήλθαν και στο ματς του περασμένου Σαββάτου (6/12) με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο γήπεδο της Λεωφόρου ήταν… σταντ-μπάι και ο Ξενόπουλος, ακόμη και στο «ζέσταμα», για να μπει στην ενδεκάδα την τελευταία στιγμή, εάν δεν τα κατάφερνε ο Διούδης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Διούδης «έσφιξε» τα δόντια, έπαιξε κανονικά και το ίδιο θα κάνει κι ενόψει του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, παρότι νιώθει ενοχλήσεις στη μέση. Την Παρασκευή (18/12) θα κάνει λίγο πιο συντηρητικό πρόγραμμα, όμως δεν τίθεται θέμα απουσίας του από το μεγάλο ματς της Τούμπας. Κι από εκεί και πέρα, στο διάστημα της διακοπής των Χριστουγέννων θα έχει την ευκαιρία να «αποφορτιστεί» πλήρως από τα συνεχόμενα παιχνίδια, αν και πλέον όλη αυτή η διαδικασία είναι κάτι που το έχει συνηθίσει κι έμαθε να ζει με αυτό.

Το πρόγραμμα της Πέμπτης (17/12) περιλάμβανε προθέρμανση, ασκήσεις κυκλοφορίας μπάλας, εξάσκηση στα τελειώματα και τακτική. Ο Λάζλο Μπόλονι δεν θα κάνει αλλαγές σε διάταξη και πρόσωπα στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ και θα πορευτεί ξανά με το 4-3-3 και τους Κουρμπέλη, Μαουρίσιο κι Αλεξανδρόπουλο βασικούς στη μεσαία γραμμή του Παναθηναϊκού.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Χατζηθεοδωρίδης, Σέχου, Μπεκ, ενώ κατά τη διάρκεια της προπόνησης αποχώρησε ο Καμπετσής, λόγω ενοχλήσεων στη μέση. Οι Αντονίτο, Σαβιέρ, Μολό απουσίασαν με άδεια στις πατρίδες τους. Οι δύο πρώτοι, δεδομένου ότι δεν θα παίξουν στο ματς της Τούμπας (ανέτοιμος ο πρώτος, τραυματίας ο δεύτερος), πήραν άδεια απ’ τον Μπόλονι να φύγουν νωρίτερα για τις γιορτές των Χριστουγέννων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι υπόλοιποι «πράσινοι» θα πάρουν άδεια για τις γιορτές από τη Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου μέχρι και την Κυριακή 27 Δεκεμβρίου. Αν όμως πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα στην Τούμπα, ο Μπόλονι σκοπεύει να τους… ανταμείψει με ακόμη μία ημέρα άδειας, για να επιστρέψουν στις προπονήσεις το απόγευμα της 29ης Δεκεμβρίου.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης