Δύο νέες περιπτώσεις για το δεξί άκρο της άμυνας εξετάζουν οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού, εκτός από εκείνη του Λευτέρη Λύρατζη, για τον οποίο οι «πράσινοι» περιμένουν τις εξελίξεις μετά τον αγώνα του ΠΑΟΚ με την Μπενφίκα, προκειμένου να δουν αν ο παίκτης θα μείνει ελεύθερος.

Ο Τσάβι Ρόκα θέλει να είναι έτοιμος για κάθε ενδεχόμενο, γι΄ αυτό ξεχώρισε δύο περιπτώσεις από την ισπανική αγορά ως προς τον ποδοσφαιριστή που προορίζεται για back up του Φακούντο Σάντσες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η μία επιλογή αφορά τον 24χρονο Άλβαρο Τεχέρο της Έιμπαρ, τον οποίο γνωρίζει καλά κι εκτιμά και ο τεχνικός του «τριφυλλιού», Ντάνι Πογιάτος, καθώς ο παίκτης προέρχεται από τις ακαδημίες της Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο άλλος είναι ο 32χρονος Αντονίτο της Βαγιαδολίδ. Οι δύο Ίβηρες αμυντικοί έχουν συμβόλαιο με τις ομάδες τους, ο Τεχέρο ως το 2024 και ο Αντονίτο ως το 2021, όμως αμφότεροι βρίσκονται στη λίστα των υπό παραχώρηση.

Όλα τα μεταγραφικά ζητήματα, πάντως, θα τεθούν στην αυριανή σύσκεψη, στο Κορωπί, προκειμένου να δρομολογηθούν και οι εξελίξεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης