Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού εν όψει του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στο «Απόστολος Νικολαΐδης» (Κυριακή 14/03, 19:00, NS2HD), με τον Σωτήρη Αλεξανδρόπουλο να τίθεται οριστικά νοκ-άουτ λόγω του τραυματισμού του στο γόνατο κατά την προπόνηση της Παρασκευής (12/03).

Το ιατρικό τιμ του «τριφυλλιού» δεν θέλησε σε καμία περίπτωση να πιέσει τον 20χρονο μέσο και να ρισκάρει έναν πιο σοβαρό τραυματισμό κι έτσι αποφασίστηκε να μείνει εκτός αποστολής, ακολουθώντας θεραπευτική αγωγή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στον αντίποδα, οι Σωκράτης Διούδης και Μπαρτ Σένκεφελντ ακολούθησαν το μεγαλύτερο μέρος του προγράμματος και συμπεριλήφθηκαν στην 21μελή αποστολή που ανακοίνωσε ο Λάζλο Μπόλονι μετά το τέλος της προπόνησης του Σαββάτου (13/03). Για τον Διούδη πάντως δεν είναι ξεκάθαρο ακόμη αν θα είναι σε θέση να ξεκινήσει λόγω του προβλήματος στη μέση. Αν τελικά αγωνιστεί, θα κάνει πρώτα ένεση.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε προπόνηση, ασκήσεις τακτικής και εξάσκηση στις στατικές φάσεις. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Σαβιέρ, θεραπεία έκαναν (πλην του Αλεξανδρόπουλου) και οι Βέλεθ, Σανκαρέ, Κουρμπέλης, Μπεκ, ενώ απουσίασε ο κλινήρης Καμπετσής.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Μπόλονι επέλεξε τους εξής ποδοσφαιριστές για την αποστολή: Διούδης, Ξενόπουλος, Χριστογεώργος, Χουάνκαρ, Σένκεφελντ, Αγιούμπ, Μακέντα, Καρλίτος, Χατζηγιοβάνης, Χατζηθεοδωρίδης, Σάντσες, Νιάς, Βιγιαφάνιες, Ενγκμπακοτό, Ιωαννίδης, Καραγιάννης, Πούγγουρας, Αθανασακόπουλος, Μολό, Τζαβίδας, Μαουρίσιο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης