Το κλείσιμο της «αυλαίας» της κανονικής περιόδου της Super League βρήκε τον Παναιτωλικό στην ένατη θέση και «αγκαλιά» με το πλεονέκτημα της έδρας στα πλέι άουτ, μετά το «διπλό» που σημείωσε στο γήπεδο της Νεάπολης. Η ομάδα του Αγρινίου νίκησε 2-1 τον Ιωνικό, για την 26η και τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος, με τον Καρέλη στο 32΄ να ανοίγει το σκορ για τους φιλοξενούμενους και τον Κορνέλιους στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων να «σφραγίζει» το «τρίποντο» του Παναιτωλικού. Ο Λένις στο 82΄ είχε ισοφαρίσει προσωρινά σε 1-1.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι φιλοξενούμενοι είχαν την κατοχή της μπάλας στα πρώτα λεπτά του αγώνα, ήλεγξαν το κέντρο και στο 32΄ άνοιξαν το σκορ, όταν μετά από σέντρα του Μεντόσα από τα αριστερά, ο ξεχασμένος στην καρδιά της αντίπαλης περιοχής Καρέλης πήρε την ασίστ και έγραψε το 1-0. Οι γηπεδούχοι ανέβασαν στροφές, είχαν τις ευκαιρίες στο 38΄ και το 41΄, αλλά δεν κατάφεραν να πάρουν το δρόμο προς τα αποδυτήρια έχοντας πετύχει την ισοφάριση.

Με τον Ιωνικό αποφασισμένο να φέρει το ματς στα ίσια, οι γηπεδούχοι πάλεψαν από την έναρξη της επανάληψης για το 1-1, απείλησαν στο 55΄, όταν ο Ρομαό βρέθηκε χωρίς αποτελέσματα τετ α τετ με τον Ανέστη (μπλόκαρε ο τερματοφύλακας του Παναιτωλικού) και δικαιώθηκαν στο 82΄ από τον Λένις, που είχε περάσει αλλαγή στο 66΄. Ο Άοσμαν βρήκε τον Λένις εντός της αντίπαλης περιοχής και ο τελευταίος με διαγώνιο σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Ωστόσο, ο Κορνέλιους στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων «πάγωσε» το γήπεδο της Νεάπολης, με τον Κορνέλιους να γίνεται αποδέκτης της σέντρας του Νταγκό και από κοντά να διαμορφώνει το τελικό 2-1 για τον Παναιτωλικό.

Ιωνικός – Παναιτωλικός 1-2 (Cosmote Sport 8)

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Γκολ: 32′ Καρέλης (Παναιτωλικός), 83′ Λένις (Ιωνικός), 90’+1 Κορνέλιους (Παναιτωλικός)

18′ δοκάρι ο Μάντζης

Κίτρινες κάρτες: Τσιγκρίνσκι, Βαλεριάνος, Μάναλης, Μύγας  – Μεντόσα

Κόκκινες κάρτες:

Ιωνικός (Σπανός): Χουτεσιώτης, Βαφέας (66′ Καμπράλ), Άοσμαν, Ντάλσιο, Βαλεριάνος, Τσιγκρίνσκι (90’+2 Μάναλης), Μύγας, Ρομαό, Κιάκος (46′ Κάνιας), Τουράμ, Μάντζης (65′ Λένις).

Παναιτωλικός (Αναστασίου): Ανέστης, Μάρτενσον, Χουχούμης, Μεντόσα (81′ Νταγκό), Ντουάρτε (89′ Μπακαδήμας), Κορνέλιους, Καρέλης (61′ Ντίας), Λάρσον, Αποστολάκης (89′ Λούι), Φλόρες (61′ Αντούνες), Βέργος.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης