Ανοιχτή παραμένει η πρόκριση για τα προημιτελικά του Κυπέλλου στο ζευγάρι του Παναιτωλικού με τον Πανιώνιο, καθώς οι δύο ομάδες έμειναν στο 0-0, στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα για τη φάση των «16», που διεξήχθη την Τετάρτη στο Αγρίνιο.

Ο αγώνας ρεβάνς έχει προγραμματιστεί για την προσεχή Τετάρτη (15/1, 17:15), στη Νέα Σμύρνη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ύστερα από ένα μέτριο πρώτο ημίχρονο, με ελάχιστες συγκινήσεις, το παιχνίδι απέκτησε ενδιαφέρον μετά την αποβολή του Λυμπεράκη στο 63ο λεπτό.

Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να επιτεθούν, οι «κυανέρυθροι» βρήκαν χώρους κι έχασαν καλή ευκαιρία με τον Τσιλούλη στο 73΄, ενώ τρία λεπτά αργότερα η μπάλα στρώθηκε στον Εμμανουηλίδη, αλλά το σουτ που έκανε ο φέρελπις επιθετικός έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.

Ο Παναιτωλικός, από την πλευρά του, απείλησε με τους Μιμίτο (80΄) και Ντίας (83΄), οι προσπάθειες των οποίων κατέληξαν άουτ, ενώ διαμαρτυρήθηκε για πέναλτι στο 84΄ (χέρι του Τσιλούλη), με το 0-0 να μένει όμως μέχρι το τέλος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Μάκης Χάβος): Κνετ, Τζανακάκης (66΄ Σανιά), Μαρσιάλ, Σίενστεντ, Κέβιν, Τσιγγάρας, Ταχάρ (37΄ Μιμίτο), Ντουάρτε, Ντίας, Φυτόπουλος (62΄ Γιοβάνοβιτς), Μπαΐροβιτς.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Νίκι Παπαβασιλείου): Kότνικ, Ρέντζας, Σταυρόπουλος, Ντομίνγκες, Λυμπεράκης, Κιάκκος, Οικονομίδης (90΄+1 Σαραμαντάς), Εμμανουηλίδης, Μιλόγεβιτς (58΄ Τσιλούλης), Μασούρας (84΄ Παπαγεωργίου), Αραμπούλι.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης