Συνεχίζονται τα δημοσιεύματα στη Βραζιλία σχετικά με το ενδιαφέρον της Παλμέιρας για τον τεχνικό του ΠΑΟΚ, Αμπέλ Φερέιρα.

Μάλιστα στα ΜΜΕ της χώρας έχουν προχωρήσει αρκετά το θέμα, καθώς εκφράζουν τη σιγουριά ότι ο Πορτογάλος θα είναι ο επόμενος προπονητής της ομάδας από το Σάο Πάολο, αναφέροντας μάλιστα και οικονομικές λεπτομέρειες του «deal» του συλλόγου με τον «δικέφαλο» του Βορρά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Αυτό που απομένει είναι το εκτός έδρας παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τη Γρανάδα για το Europa League προκειμένου να κλείσει η συμφωνία με τον Φερέιρα.

Η Παλμέιρας θα πληρώσει περίπου 600 χιλιάδες ευρώ για την απόκτηση του Φερέιρα που θα πρέπει να θεωρείται ήδη ο νέος προπονητής της ομάδας» αναφέρεται μεταξύ άλλων το μεγάλο δίκτυο «UOL».

Υπαρκτή η πρόταση, εξελίξεις μετά το ματς με τη Γρανάδα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αν και στον ΠΑΟΚ αποφεύγουν να πάρουν επίσημη θέση επί του θέματος, δεδομένου ότι στο επίκεντρο της προσοχής τους είναι ο αυριανός αγώνας με τη Γρανάδα, πληροφορίες αναφέρουν ότι το ενδιαφέρον της Παλμέιρας έχει μετουσιωθεί σε πρόταση.

Πλέον εξελίξεις επί του θέματος θα υπάρξουν μετά το παιχνίδι του συλλόγου της Θεσσαλονίκης με την ισπανική ομάδα, για το Europa League.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης