Ο Ραζβάν Λουτσέσκου σε δηλώσεις που έκανε σήμερα (28/5) σε ρουμάνικα ΜΜΕ έβαλε τέλος στη φημολογία περί αποχώρησής του από τον ΠΑΟΚ, ενώ, μεταξύ άλλων, παραδέχτηκε ότι τον πίκρανε η ήττα από την ΑΕΚ στον πρόσφατο τελικό του Κυπέλλου.

«Ναι, θα παραμείνω στην Ελλάδα», ήταν σε πρώτο χρόνο η απάντηση του τεχνικού των Θεσσαλονικών, για να σταθεί εν συνεχεία στην κακή χρονιά που είχε η ομάδα του, λέγοντας ότι: «Ήταν μια δύσκολη, περίεργη και απογοητευτική σεζόν. «Είμαι ακόμη επηρεασμένος από το τελευταίο αποτέλεσμα. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Έχω κοουτσάρει σε 11 τελικούς, Κύπελλα, Champions League Ασίας και League Cup, έχω κερδίσει επτά και έχω χάσει τέσσερα ματς και αυτό ήταν το πιο επώδυνο. Επίσης, έχω χάσει ματς που κλάπηκαν από διαιτητές, αλλά αυτό που έγινε τώρα με πονάει πάρα πολύ.

Ήταν ένα παιχνίδι που έπρεπε να κερδίσουμε, έπρεπε να νικήσουμε, αλλά δεν το κάναμε. Δεν είχαμε το κουράγιο να νικήσουμε. Δεν μπορώ να πω ότι ήταν κακή τύχη. Χάσαμε 7-8 μεγάλες ευκαιρίες και δεχθήκαμε ένα χαζό γκολ. Το ποδόσφαιρο στο τέλος ανταμείβει αυτούς που έχουν κουράγιο. Εμείς δεν το είχαμε».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης