Μετά από ένα τριήμερο ξεκούρασης επέστρεψαν την Πέμπτη (8/10) στο Αθλητικό κέντρο της Νέας Μεσημβρίας οι διαθέσιμοι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ, δεδομένου πως αρκετοί διεθνείς αλλά και οι τραυματίες θα λείψουν ακόμη από το πρόγραμμα των προσεχών ημερών.

Έτσι, από το προπονητικό «ραντεβού» απουσίαζαν οι Μιχαηλίδης, Τζόλης, Γιαννούλης, Μιχάι, Ελ Καντουρί, Ίνγκασον, Τσιγγάρας και Τσόλακ, λόγω των υποχρεώσεων που έχουν με τις εθνικές ομάδες του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Αμπέλ Φερέιρα κάλυψε τα κενά που δημιουργήθηκαν με τους Κουλιεράκη, Γιαξή, Τάχατο και Μανωλιούδη, οι οποίοι και θα προπονούνται με την ανδρική ομάδα στο πλαίσιο της σταδιακής ένταξης των ποδοσφαιριστών των τμημάτων υποδομής σε αυτή. Η προπόνηση ξεκίνησε με τρέξιμο και σπριντ, συνεχίστηκε με παιχνίδι κατοχής, ενώ ολοκληρώθηκε με τουρνουά τριών ομάδων σε υψηλή ένταση.

Ο Χοσέ Κρέσπο συνέχισε με θεραπεία λόγω του τραυματισμού που θα τον κρατήσει εκτός δράσης μέχρι τα τέλη του μήνα. Στον αντίποδα, βήμα πλήρους επανένταξης έκανε ο Ροντρίγκο Σοάρες. Ο Βραζιλιάνος έβγαλε το μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης και θα υποβληθεί σε τεστ ετοιμότητας το Σάββατο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης