Με όλους τους διεθνείς στον κορμό του θα αντιμετωπίσει ο ΠΑΟΚ την Κυριακή την ΑΕΚ στο ντέρμπι των «δικεφάλων», που θα διεξαχθεί στο ΟΑΚΑ.

Σήμερα έδωσαν το παρών στην προπόνηση και οι περισσότεροι από τους διεθνείς που επέστρεψαν στη Θεσσαλονίκη και πλέον αναμένονται αργότερα το βράδυ ο Ινγκασον και ο Μιχάι μετά από τις υποχρεώσεις τους με την εθνική Ισλανδίας και Αλβανίας αντίστοιχα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Έτσι, οι Γιαννούλης, Μιχαηλίδης, Τζόλης Τσόλακ και Ελ Καντουρί που επέστρεψαν από τις υποχρεώσεις τους υπεβλήθησαν πρώτα σε τεστ για τον Covid-19 κι έπειτα μόλις πήραν τ’ αρνητικά αποτελέσματα βρέθηκαν στο αθλητικό κέντρο της Νέας Μεσημβρίας.

Οι Ίνγκασον και Μιχάι θα κάνουν κι αυτοί τεστ πριν ενταχθούν στο πρόγραμμα της ομάδας και ταξιδέψουν στην Αθήνα για το ντέρμπι με την ΑΕΚ. Η προτελευταία προπόνηση πριν το ντέρμπι με την ΑΕΚ περιλάμβανε δουλειά στο τακτικό κομμάτι, μέσα από διάφορα παιχνίδια και ασκήσεις.

Ο Ομάρ Ελ Καντουρί επέστρεψε από τις υποχρεώσεις του με την Εθνική με ενοχλήσεις στον προσαγωγό. Ο Μαροκινός μέσος ακολούθησε πρόγραμμα αποφόρτισης κι αποκατάστασης και η περίπτωσή του θ’ αξιολογηθεί στην αυριανή προπόνηση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Χοσέ Κρέσπο συνέχισε το ατομικό του πρόγραμμα σε γήπεδο και γυμναστήριο. Αύριο Σάββατο (17.10) ο Δικέφαλος θα προπονηθεί στις 10:30 στο γήπεδο της Τούμπας και το απόγευμα θ’ αναχωρήσει για Αθήνα

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης