Πανέτοιμος είναι ο ΠΑΟΚ για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, που θα διεξαχθεί την Κυριακή (19.30) στην Τούμπα, για την 4η αγωνιστική των πλέι οφ της Super League.

Στην αποστολή των «ασπρόμαυρων» συμπεριελήφθη κανονικά ο Ίνγκανσον, με τον Πάμπλο Γκαρσία αντίθετα να μην υπολογίζει σε τέσσερις παίκτες για το ματς με τους Πειραιώτες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο λόγος για τους Νίκα Νινούα (ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα), Άντριαν Περέιρα (έκανε αποθεραπεία), Ενέα Μιχάι (έκανε πρόγραμμα αποφόρτισης) και Σίντζι Καγκάβα (βγήκε στο γήπεδο και ξεκίνησε τρέξιμο).

Η τελευταία προπόνηση του ΠΑΟΚ ξεκίνησε με ένα πρόγραμμα ενεργοποίησης που περιλάμβανε δρομικές ασκήσεις και παιχνίδια ταχύτητας αντίδρασης.

Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε τουρνουά τριών ομάδων, ενώ στο φινάλε έγινε εξάσκηση στα τελειώματα και τις στατικές φάσεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αναλυτικά οι παίκτες που απαρτίζουν την αποστολή του Δικεφάλου για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό: Ζίβκοβιτς, Πασχαλάκης, Βιεϊρίνια, Λύρατζης, Ροντρίγκο, Βαρέλα, Ίνγκασον, Κρέσπο, Μιχαηλίδης, Μπάμπα, Τσιγγάρας, Ελ Καντουρί, Σβαμπ, Ντoύγκλας, Ουάρντα, Μουργκ, Λάμπρου, Α.Ζίβκοβιτς, Τζόλης, Σφιντέρσκι, Κρμέντσικ.

Φήμες για έλευση Σαββίδη στη Θεσσαλονίκη

Τις τελευταίες ημέρες έχει αναπτυχθεί έντονη φημολογία που θέλει τον ισχυρό άνδρα του ΠΑΟΚ και επιχειρηματία να έρχεται στη Θεσσαλονίκη για επαγγελματικούς σκοπούς που θα συνδυάσει με τις εξελίξεις που πρέπει να τρέξουν στην «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ.

Συγκεκριμένα, στις 29 Απριλίου έχουν προγραμματιστεί τα εγκαίνια γνωστού ξενοδοχείου στη Χαλκιδική, που αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες επενδύσεις του τα τελευταία χρόνια στη Βόρεια Ελλάδα.

Άνθρωποι του στενού περιβάλλοντος Σαββίδη δεν επιβεβαιώνουν αλλά ούτε διαψεύδουν τη συγκεκριμένη πληροφορία, αλλά και πριν από λίγο καιρό είχε ακουστεί πως ο ομογενής επιχειρηματίας θέλει να έρθει στην Ελλάδα για να τρέξει μία σειρά από υποχρεώσεις, μεταξύ αυτών και το θέμα του αθλητικού διευθυντή στον ΠΑΟΚ.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης