Με απουσίες θα παραταχθεί ο ΠΑΟΚ στο ντέρμπι απέναντι στον Παναθηναϊκό, που θα διεξαχθεί την Κυριακή (2/10, 21:30, Novasports Prime) στην Τούμπα, για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League.

Ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης αρκέστηκε σε ατομικό πρόγραμμα στην προπόνηση του Σαββάτου και δεν θα είναι στη διάθεση του Ράζβαν Λουτσέσκου, λόγω του τραυματισμού που αντιμετωπίζει (πρόβλημα στον τετρακέφαλο).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Ρουμάνος τεχνικός δεν μπορεί να υπολογίζει ούτε στον Μπράντον Τόμας, που έκανε θεραπεία, αλλά ούτε και στον Γιάννη Μιχαηλίδη που δούλεψε μόνος του στο γήπεδο.

Αντίθετα, για πρώτη φορά στη φετινή σεζόν βρίσκεται στην αποστολή ο 20χρονος επιθετικός, Βασίλης Γκορντεζιάνι, που προωθήθηκε από τη Β’ ομάδα του συλλόγου.

Αναλυτικά οι παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του ο Λουτσέσκου είναι οι: Κοτάρσκι, Ζ. Ζίβκοβιτς, Λύρατζης, Ίνγκασον, Κάργας, Νάσμπεργκ, Τσαούσης, Βιεϊρίνια, Κούρτιτς, Σβαμπ, Ντάντας, Αουγκούστο, Ελ Καντουρί, Μπίσεσβαρ, Κωνσταντέλιας, Κουαλιάτα, Α. Ζίβκοβιτς, Νάρεϊ, Ολιβέιρα, Γκορντεζιάνι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εν τω μεταξύ, καμία υπόσταση δε φαίνεται να έχουν δημοσιεύματα στη Βραζιλία που θέλουν τον Λέο Μάτος να επιστρέφει στην Τούμπα για να αναλάβει το πόστο του τεχνικού διευθυντή.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης