Ο δήμαρχος του Βόλου, Αχιλλέας Μπέος σε συνέντευξή του στον Metropolis 95,5 ξεκαθάρισε πως δε θα υπάρξουν φίλαθλοι στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος και θα δοθούν μόνο ονομαστικές προσκλήσεις από την ΕΠΟ. Η ημερομηνία του τελικού δεν έχει επιλεχθεί ακόμη, αλλά θα είναι μία εκ των 17 ή 24 Μαΐου.

Ο πρόεδρος του Βόλου επεσήμανε πως ο μόνος τρόπος να γινόταν με κόσμο το παιχνίδι ήταν ο ΠΑΟΚ και η ΑΕΚ σε συνεργασία με την ΕΠΟ να φροντίσουν να πάρουν τα εισιτήρια «σοβαροί» άνθρωποι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Αποφασίζει η ΕΠΟ. Επίσημο έγγραφο δεν έχει έρθει ούτε στον Δήμο ούτε στην Διοίκηση του Πανθεσσαλικού. Βέβαια έχω μιλήσει σε ανεπίσημο επίπεδο με τον κ.Μπαλτάκο. Ως δήμαρχος δεν θέλω τον τελικό εδώ. Ως παράγοντας θέλω να έρθει ο τελικός και δεν μπορώ να αρνηθώ το Πανθεσσαλικό για μία γιορτή που δυστυχώς δεν θα είναι… Με μεγάλη μου χαρά θα ήθελα να είναι γεμάτο, αλλά πως να είναι γεμάτο; Τι φταίει η πόλη, τα μαγαζιά, οι επιχειρηματίες;

Το γήπεδο είναι στη διάθεση της ΕΠΟ αλλά δυστυχώς δεν θα έχει κόσμο στην γιορτή του ποδοσφαίρου. Κεκλεισμένων των θυρών και η ΕΠΟ θα βγάλει προσκλήσεις με ονοματεπώνυμο. Την απόφαση την παίρνει η ΕΠΟ. Οι ημερομηνίες είναι δύο: 24 και 17 (Μαΐου).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αλλιώς υπάρχει και η λύση της Αυστραλίας που δεν τους δέχονται ούτε εκεί.

Αν εγγυόντουσαν ΠΑΟΚ και ΑΕΚ μαζί με την ΕΠΟ πως θα πάρουν εισιτήρια σοβαροί άνθρωποι, τότε θα μπορούσε να γίνει με κόσμο».

Για το παιχνίδι Βόλος – Άρης, ανέφερε: «Θα γίνει με φίλαθλους του Βόλου. Ο Άρης ήρθε πριν τρία χρόνια εδώ και δημιουργήθηκαν επεισόδια. Όλες οι ομάδες που ήρθαν στο Πανθεσσαλονικό. Όλοι έκαναν ζημιές, άλλοι λίγοι άλλες πολλές. Μετά το τέλος του αγώνα καταγράφηκαν όλες οι ζημιές. Ο Καρυπίδης, αυτή η αντρούκλα, παντελονάτος, δεν αναγνώριζε τις ζημιές. Και πήγαμε στα δικαστήρια. Εγώ πήρα για το… γ@μωτο.

Αμφισβητεί κανείς ότι αυτές τις ζημιές τις έκαναν οι οπαδοί του Άρη; Αν είχε τακτοποιήσει αυτήν την κουτσουλιά ο Καρυπίδης, αυτή η αντρούκλα, ο κόσμος του Άρη θα ήταν εδώ. Το έχω πάρει προσωπικά. Μέχρι την έναρξη του αγώνα θα είμαι μαζί με την εταιρεία σεκιούριτι να ελέγχω. Θα μπουν μόνο τα διαρκείας και οι κάτοικοι Βόλου».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης