Ο Cam Zink βρίσκεται στην κορυφή του freeride, είναι ένα άθλημα συνώνυμο με τον κίνδυνο και την αδρεναλίνη. Έχει κερδίσει πολλούς πολυπόθητους τίτλους στους πιο δύσκολους αγώνες όπως στο Red Bull Rampage, στο Crankworx Slopestyle και στο Freeride World Tour.

Το 2014 ο Cam Zink εξασφάλισε μία θέση στο βιβλίο των ρεκόρ Γκίνες με το τεραστίων διαστάσεων backflip, το “mammoth mega flip”, το οποίο κατάφερε με ταχύτητα 74 χιλιόμετρα την ώρα, φτάνοντας σε ύψος 30 μέτρα πάνω από το έδαφος, στον αγώνα X Games το απόγευμα της Πέμπτης 21 Αυγούστου, στo βουνό της Καλιφόρνιας, Mammoth…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ταινία ‘Reach For The Sky’ διαθέτει μοναδικά στιγμιότυπα από την ζωή του αθλητή, τις νίκες, τις πτώσεις και την ψυχολογία του σε όλες τις καταστάσεις. Ακόμα διαθέτει στιγμιότυπα από το mammoth mega flip, από το στο Red Bull Rampage στη Γιούτα το 2013 και το 2014.

Στην ταινία μιλούν πολλοί γνωστοί αθλητές του χώρου: Kirt Voreis, Travis Pastrana, Shaun Palmer, Cam McCaul, Brandon Semenuk, Darren Berrecloth, Kyle Strait, Eric Carter, Taylor Sage, Scott Hart, Sean Mcclendon και άλλοι.

Δείτε περισσότερα στο coremag.gr!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης