Το Δ.Σ της ΑΜΟΤΟΕ, συνεδρίασε μετά την παραλαβή των Υγειονομικών πρωτοκόλλων που απέστειλε το Υπουργείο Αθλητισμού και η Υγειονομική Επιτροπή, την Τετάρτη 6/5/2020, σχετικά με την έναρξη των προπονήσεων. Με δεδομένο ότι ο ίδιος ο μηχανοκίνητος αθλητισμός δεν αυξάνει το κίνδυνο μετάδοσης του Covid-19 δεδομένων των αποστάσεων και του εξοπλισμού των αγωνιζομένων (κράνος- γάντια), αλλά οι συναθροίσεις στις αθλητικές εγκαταστάσεις (πίστες),είναι αυτές που βοηθούν στην εξάπλωση, η ΑΜΟΤΟΕ αποφάσισε και εφαρμνόζει, σε συνάρτηση με τις ισχύουσες διατάξεις και προκειμένου να εξασφαλιστεί η υγεία των αθλητών και του προσωπικού που εργάζεται στους αθλητικούς χώρους, τα κάτωθι:

Αναφορικά με τους αγωνιστικούς χώρους:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι προπονήσεις διοργανώνονται σε αδειοδοτημένους αγωνιστικούς χώρους, τηρώντας τα υγειονομικά πρωτόκολλα (συνημμένα έγγραφα). Αναφορικά με το συνημμένο 3, διευκρινίζουμε ότι, συμπληρώνεται από γιατρό και φυλάσσεται στις εγκαταστάσεις της εκάστοτε πίστας. Αναφορικά με τα συνημμένα 4-5, προτείνεται η ανάρτησή τους σε εμφανή σημεία και ιδιαίτερα στην είσοδο της αθλητικής εγκατάστασης. Οι διαχειριστές των αγωνιστικών χώρων, οφείλουν να ενημερώσουν εκ των προτέρων την Ομοσπονδία, με τις ακριβείς ημέρες και ώρες διεξαγωγής προπόνησης, με email στο secretary@amotoe.gr.

• Απαγορεύεται η χρήση όλων των κλειστών χώρων, συμπεριλαμβανομένων των box, ντουζιέρων, κυλικείων -ακόμα και με την μορφή take away-συνίσταται η ΜΗ χρήση τουαλετών.

• Εκτός από τα συμπληρώματα διατροφής (διαλύματα υδατανθράκων ή /και πρωτεϊνικά καθώς και ενεργειακές συσκευασμένες μπάρες) που θα φέρνει ο ίδιος ο αθλητής, κανένα άλλο τρόφιμο δεν θα πρέπει να διατίθεται στο χώρο της αθλητικής εγκατάστασης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Διαβάστε τη συνέχεια στο  coremag.gr!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης