ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Royal Caribbean International θα εγκαινιάσει το νεωτερισμό των εικονικών μπαλκονιών το Φεβρουάριο του 2014, όταν ολοκληρωθεί η ανακαίνιση του κρουαζιερόπλοιου Navigator of the Seas.

Τα μπαλκόνια έκαναν αρχικά το ντεμπούτο τους στα αποκαλυπτήρια του Quantum of the Seas στη Νέα Υόρκη, με τα στελέχη της Royal Caribbean να δηλώνουν τόσο εντυπωσιασμένα από το αποτέλεσμα ώστε τα μπαλκόνια να εμφανιστούν νωρίτερα απ΄ότι αναμένονταν,

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

μόλις το -ναυπήγησης 2002- Navigator μπει σε κυκλοφορία την αρχή του 2014 .

Το πλοίο θα διαθέτει περίπου 98 καμπίνες με εικονικά μπαλκόνια, σύμφωνα με την εταιρεία κρουαζιέρας, όλα σε δωμάτια J κατηγορίας. Αυτό σημαίνει ότι δεν θα έχουν όλες οι εσωτερικές καμπίνες αυτή την τεχνολογία.
Από τα 98 δωμάτια, 17 καμπίνες είναι οικογενειακές και 81 είναι δίκλινα δωμάτια.

Λεπτομέρειες
Το εικονικό μπαλκόνι θα είναι μια 80-ιντσών υψηλής ευκρίνειας οθόνη, από το δάπεδο μέχρι την οροφή, με εικόνα της θέας και ήχο σε πραγματικό χρόνο. Η ένταση του ήχου θα μπορεί να ρυθμιστεί και υπάρχει διακόπτης ενεργοποίησης και απενεργοποίησης . Σύμφωνα με την Royal Caribbean, οι οθόνες είναι “ενεργειακής απόδοσης” και εκπέμπουν λίγη θερμότητα.

“Η θέα από κάθε εικονικό μπαλκόνι θα έχει σχέση με τη θέση της οθόνης στο δωμάτιο”, πράγμα που σημαίνει ότι από ένα δωμάτιο της δεξιάς πλευράς θα υπάρχει άποψη της θέας από τη δεξιά πλευρά του πλοίου.
Τα πλάνα θα είναι ζωντανά και υψηλής ευκρίνειας από εξωτερικές κάμερες, αλλά οι επισκέπτες δεν θα είναι σε θέση να αλλάξουν την άποψη της θέας (ακόμη) .

Όσον αφορά την τιμολόγηση , η Royal Caribbean, σε έγγραφο που απέστειλε προς τους ταξιδιωτικούς της συνεργάτες, είπε ότι «θα το θεωρούσε περίεργο να βρεθεί καμπίνα με εικονικό μπαλκόνι με υψηλότερη τιμή από ότι μια καμπίνα με θέα στον ωκεανό”.

Εκτός από το Navigator , κάθε εσωτερικός χώρος του νέου Quantum of the Seas θα έχει τις νέες εικονικές οθόνες-μπαλκόνια .

Portent.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης