Ώρες αγωνίας ζει η οικογένεια του Γιώργου Φιλιππαίου, του νεαρού ψαροντουφεκά ο οποίος αγνοείται από την Τετάρτη στη θαλάσσια περιοχή «Τρεις Μπούκες», νοτιοανατολικά της νήσου Σκύρου.

Οι έρευνες για τον εντοπισμό του 28χρονου Γιώργου συνεχίζονται. Σήμερα βρέθηκε η βάρκα του, με την «ψαριά» να είναι ακόμη καρφωμένη στο ψαροντούφεκό του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επισημαίνεται ότι είναι πολύ έμπειρος ψαροντουφεκάς. Τολμηρός και δεινός κολυμβητής. Γνωστός στην οικογένεια της zougla.gr, με έντονη επαγγελματική δραστηριότητα, παρά το νεαρό της ηλικίας του, άνθρωπος με ήθος, χαμογελαστός, φανατικός οπαδός του Παναθηναϊκού, αλλά και απίστευτος γνώστης της ψαρικής τέχνης.


(O Γιώργος Φιλιππαίος)

Το χρονικό

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο 28χρονος είχε αποπλεύσει την Τετάρτη με το υπό ιδιοκτησίας του σκάφος «ΕΛΕΝΑ» Λ.Σ. 514, με σκοπό τη διενέργεια υποβρύχιας δραστηριότητας, και έκτοτε αγνοείται.

Στην περιοχή βρίσκονται, από ξηράς, περιπολικό όχημα με προσωπικό με Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. και ναυαγοσωστικό Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. διά θαλάσσης, τα Ε/Π-Α/Κ σκάφη «ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΟΥΛΗΣ» Ν. Καλύμνου 393 και «Ο ΓΙΩΡΓΟΣ» Ν. Κύμης 01 καθώς και ιδιώτης επαγγελματίας δύτης για υποθαλάσσια έρευνα, ενώ κατά τη διάρκεια της ημέρας στην όλη επιχείρηση συμμετέχει και ελικόπτερο dauphin.

Η zougla.gr επικοινώνησε με άνθρωπο του στενού του περιβάλλοντος, ο οποίος απηύθυνε έκκληση προκειμένου να συνδράμουν όλες οι Αρχές στις έρευνες για τον εντοπισμό του.

Όλοι ζουν με την ελπίδα ότι ο Γιώργος θα εντοπιστεί. Όποιος έχει την οποιαδήποτε πληροφορία να επικοινωνήσει με τη zougla.gr στο 211 5550500 και στο 210 6840105.

Διαβάστε επίσης:

Έρευνες για εντοπισμό αγνοούμενου αλιέα στη Σκύρο

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης