Στο εμπορικό λιμάνι της Πρέβεζας, κατέπλευσε χθες το βράδυ η υπερπολυτελής θαλαμηγό «Katara» του πρώην εμίρη του Κατάρ, Χαμάντ Μπιν Χαλίφα Aλ Θάνι.

Ο πρώην εμίρης κάνοντας κρουαζιέρα στο Ιόνιο με την υπερπολυτελή θαλαμηγό του, βρέθηκε στο εμπορικό λιμάνι της Πρέβεζας, μαγνητίζοντας τα βλέμματα όλων όσων βρίσκονταν στην παραλία της πόλης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Σεϊχης Χαμάντ ιμπν Τζαμπρ αλ Θανί (30 Αυγούστου 1959) είναι μέλος της βασιλικής δυναστείας του Κατάρ και πρωθυπουργός από το 2007 ως τις 25 Ιουνίου 2013.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Συμπεριλήφθη στη λίστα που εξέδωσε το περιοδικό Time για τα «Πρόσωπα με τη Μεγαλύτερη Επιρροή Παγκοσμίως» για το έτος 2012.

Γεννήθηκε το 1959. Είναι επίσης Υπουργός Εξωτερικών της χώρας από το 1992. Είναι ξάδερφος του σημερινού Εμίρη Χαμάντ ιμπν Χαλίφα αλ Θανί και διορίστηκε Πρωθυπουργός στις 3 Απριλίου του 2007, μετά την παραίτηση του Αμπντουλάχ μπιν Χαλίφα αλ Θανί (Abdullah bin Khalifa al-Thani). Παράλληλα συνέχισε να είναι υπουργός εξωτερικών. Το 2013 αντικαταστάθηκε στην πρωθυπουργία από τον Αμπντάλα μπιν Νασέρ αλ Χαλίφα Αλ Θανί.

Πηγή: prevezatoday.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης