Σήμερα το βράδυ πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της έκθεσης αυτοκινήτου που διεξάγεται στην εγκαταστάσεις του πρώην δυτικού αεροδρομίου στο Ελληνικό και συγκεκριμένα στην αίθουσα της ξιφασκίας. Η έκθεση ανοίγει τις πύλες της για το κοινό το Σάββατο 2 Νοεμβρίου και μέχρι την Κυριακή 10 του ίδιου μήνα θα φιλοξενήσει αρκετά καινούργια μοντέλα, ορισμένα εξ αυτών που έρχονται για πρώτη φορά στην Ελλάδα.

Στην αίθουσα που φιλοξενούνται οι εταιρείες οι επισκέπτες μπορούν να δουν από κοντά μοντέλα των εταιρειών, Audi, Citroen, Chevrolet, Dacia, Ford, Jeep, Hyundai, Kia, Lancia, Mini, Nissan, Renault, Seat, Skoda, Suzuki, Volvo και VW. Χαρακτηριστικό το γεγονός ότι δεν υπάρχει – δυστυχώς – ούτε ένα super car, ενώ η ανακοίνωση που ήθελε τις εταιρείες Lamborghini, Lotus και Maserati να συμμετέχουν τελικά δεν ισχύει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η τιμή του εισιτηρίου είναι 5 ευρώ ενώ οι μέρες και ώρες λειτουργίας έχουν ως εξής: Από Δευτέρα έως Παρασκευή 15.00-21.00 και τα Σαββατοκύριακα 10.00-21.00. Μείνετε συντονισμένοι στο zougla.gr για να διαβάσετε τις επόμενες ημέρες ρεπορτάζ της έκθεσης που δεν θα δείτε πουθενά…

 

Επιμέλεια: Βασίλης Γ. Σαρημπαλίδης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης