Οι «γουρούνες» ή αλλιώς ATV είναι ιδιαίτερα διαδεδομένες στους λάτρεις των δύο τροχών. Το νέο Kymco MXU 250R απευθύνεται σε όλους αυτούς που αναζητούν ένα όχημα παντός εδάφους με μεγάλη αντοχή και πραγματική αξιοπιστία. Το 250R βασίζεται στην επιτυχημένη συνταγή του «απλού» MXU, διαθέτοντας νέα μοντέρνα εμφάνιση και έχοντας δεχθεί καίριες βελτιώσεις σε πλαίσιο, κινητήρα, ανάρτηση και εργονομία. Η χρήση καρμπιρατέρ υποπίεσης στην τροφοδοσία βελτιστοποιεί την απόκριση στο άνοιγμα του γκαζιού, παρέχοντας παράλληλα μεγαλύτερη οικονομία καυσίμου και προσφέροντας καλύτερη τιμή ροπής και σε ακόμη χαμηλότερες στροφές. Με τον τρόπο αυτό, η οδήγηση του MXU 250R σε νορμάλ ή ακραίες συνθήκες γίνεται ακόμα πιο εύκολη, ακόμα πιο φιλική.

Από εκεί και πέρα, οι μηχανικοί της Kymco έχουν ενισχύσει το πλαίσιο στα ευαίσθητα σημεία, εκεί δηλαδή όπου η καταπόνηση είναι αυξημένη, και σε συνδυασμό με τα νέα ψαλίδια τύπου και τα ρυθμιζόμενα αμορτισέρ έχουν πετύχει να βελτιώσουν την ακαμψία και τη στιβαρότητα του συνόλου, ειδικά στις δύσκολες οδικές συνθήκες. Η οδική συμπεριφορά είναι αισθητά βελτιωμένη, χάρη στο αυξημένο μετατρόχιο μπροστά-πίσω και στον επανασχεδιασμό της γεωμετρίας της ανάρτησης. Η ροπή των 20,8 Nm και οι 17,7 ίπποι, σε συνδυασμό με την όλη φιλοσοφία κατασκευής αυτού του χαρισματικού ATV, δίνουν τη δυνατότητα μετακίνησης σε κάθε είδους οδόστρωμα, από άσφαλτο και χώμα μέχρι λάσπη και χιόνια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το MXU 250R είναι ένα πραγματικό πολυ-εργαλείο που τη μια στιγμή θα σας πάει βόλτα, την επόμενη θα σας βγάλει το σκάφος από το νερό και αμέσως μετά θα μεταφέρει τα ξύλα για το τζάκι σας. Η δυνατότητα επιλογής «κοντό – μακρύ» (Η – L) στη μετάδοση είναι ο παράγοντας της επιτυχίας κάτω από κάθε συνθήκη. Ο εξοπλισμός περιλαμβάνει νέες εργονομικές και μεγαλύτερες σχάρες μπροστά-πίσω, πλήρη ψηφιακό πίνακα οργάνων και «έξυπνους» αποθηκευτικούς χώρους που διευκολύνουν την καθημερινή χρήση.

Το MXU 250R οδηγείται με δίπλωμα αυτοκινήτου και είναι διαθέσιμο σε λευκό και πράσινο «Pine Green» χρώμα στην τιμή των μόλις 4.795 €. Περισσότερες πληροφορίες για το MXU 250R μπορείτε να δείτε πατώντας εδώ

Επιμέλεια: Βασίλης Γ. Σαρημπαλίδης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πατήστε για να δείτε εικόνες από το Kymco MXU 250R

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης