Με τους καλύτερους οιωνούς ξεκίνησε το φετινό πρωτάθλημα του MotoGP, καθώς Mark Marquez και Valentino Rossi έδωσαν ένα απίστευτο σόου στο Κατάρ, με τον πρώτο να κερδίζει για μόλις 0.259 του δευτερολέπτου.

Ο 21χρονος Ισπανός της Honda, πανηγύρισε μια σπουδαία νίκη, απέναντι στον 35χρονο Ιταλό της Yamaha, ο οποίος ήταν το ίνδαλμά του. Οι δύο αναβάτες πρωταγωνίστησαν σε ένα εκπληκτικό αγώνα, με τον έναν να περνάει τον άλλο σε κάθε στροφή και τους θεατές να κάθονται όρθιοι στις κερκίδες, με «κομμένη την ανάσα», πριν ο Marquez περάσει πρώτος τη γραμμή του τερματισμού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην τρίτη θέση τερμάτισε ο Dani Pedrosa, με τον Jorge Lorenzo να κάνει μα εκπληκτική εκκίνηση, αλλά να πέφτει στον πρώτο κιόλας γύρο. Οι πτώσεις συνεχίστηκαν, με τον Stefan Bradl να εγκαταλείπει στον 8ο γύρο, τον Bradley Smith στον 18ο και τον Bautista στον 20ο.

Τέταρτος ήταν ο Aleix Espargaro με την Open της Forward Yamaha, ακολούθησε ο Andrea Dovizioso με Ducati, ο Cal Crutchlow στο ντεμπούτο του με την ιταλική ομάδα ήρθε έκτος και την οκτάδα έκλεισαν οι Scott Redding και Nicky Hayden.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο επόμενος αγώνας του MotoGP θα γίνει στο Austin των ΗΠΑ στις 11-13 Απριλίου.


Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης