Μπορεί να θεωρηθεί το απόλυτο αυτοκίνητο από άποψη στιλ, κομψότητας και πολυτέλειας. Ενσωματώνει τις πιο προηγμένες τεχνολογίες και καλύπτει ακόμα και τον πιο απαιτητικό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το πρωτότυπο Vision Future Luxury Concept της BMW, αποτελεί τη συνέχεια του Grand Lusso V12 Coupe που είχαμε δει πέρυσι και ανήκει στην κατηγορία των limo. Διακρίνεται για τη δυναμική σχεδίαση και τις πόρτες οι οποίες ανοίγουν με αντίθετη φορά, με την κεντρική κολόνα να έχει αντικατασταθεί από ανθρακονημάτινες μπάρες.

Στο εσωτερικό κυριαρχεί το ξύλο, το δέρμα και τα ανθρακονήματα, με τις δύο θέσεις πίσω να είναι ανεξάρτητες. Τα καθίσματα περιλαμβάνουν τραπεζάκι, tablet και προσωπική οθόνη ώστε ο κάθε επιβάτης να ελέγχει ανεξάρτητα το σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μπροστά από τον οδηγό δεν υπάρχει το κλασικό καντράν, αλλά ένα προηγμένο σύστημα «Head Up Display». Φυσικά, δεν λείπουν οι ψηφιακές οθόνες στο ταμπλό που είναι συνδεδεμένες με το iDrive.

Η BMW δεν ξεκαθάρισε αν το πρωτότυπο αποτελεί τον προάγγελο της νέας Σειράς 9 ή της μελλοντικής Σειράς 7. Όπως και να έχει όμως, πρόκειται για ένα εντυπωσιακό αυτοκίνητο, που απευθύνεται σε λίγους.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης