Τον πρώτο του τίτλο στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Motocross και συγκεκριμένα στην κατηγορία ΜΧ2 κατέκτησε ο Γιάννης Τουρατζίδης. Ο πολυπόθητος τίτλος ήρθε στον αγώνα της Καρδίτσας και κάτω από δύσκολες καιρικές συνθήκες λόγω της βροχόπτωσης αλλά και του έντονου συναγωνισμού.

Ο νέος πρωταθλητής της κατηγορίας ΜΧ2 έχει προπονητή τον πρώην πρωταθλητή Δημήτρη ΜερεμετσάκηΗ αφοσίωση έφερε το αποτέλεσμα
Ο Γιάννης Τουρατζίδης είναι μόλις 18 ετών αλλά η αφοσίωση που δείχνει σε συνδυασμό με το ταλέντο που διαθέτει τον έφεραν στην πιο ψηλή θέση για το 2014. Ξεκίνησε από την ηλικία των 5 ετών στις μικρές κατηγορίες 65cc/85cc  και φέτος συμμετείχε στην ΜΧ2 με την πολύτιμη υποστήριξη της οικογενείας του αλλά και του προπονητή του, πρώην πρωταθλητή Ελλάδος (τυχαίο;) Δημήτρη Μερεμετσάκη. Επίσης είναι μέλος της εθνικής ομάδας Ελλάδος στο motocross και φέτος στην Λετονία στο Motocross Des Nations έφερε το καλύτερο ελληνικό αποτέλεσμα τερματίζοντας στην 24η θέση ανάμεσα σε μεγαθήρια του παγκοσμίου motocross.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αξίζει να σημειώσουμε πως ο τίτλος πήγε στην Θεσσαλονίκη μετά από 11 χρόνια, δηλαδή το 2003, χρονιά που είχε στεφθεί πρωταθλητή ο ίδιος του ο δάσκαλος Δημήτρης Μερεμετσάκης.

Ο Γιάννης Τουρατζίδης τερματίζει και γίνεται... χαμός!!!
Άμα είναι έτσι λογικό είναι να φέρεις καλό αποτελεσμα...
Σύσσωμη η αγωνιστική ομάδα σε κατάσταση... τρέλας!!!!
Λίγα λεπτά αφότου ο αναβάτης από την Θεσσαλονίκη κατέκτησε το πρωτάθλημα στην κατηγορία ΜΧ2
Οι άσχημες συνθήκες δεν εμπόδισαν τον αναβάτη να πετύχει τον στόχο του που ήταν το πρωτάθλημα στην κατηγορία του!!!

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Βασίλης Γ. Σαρημπαλίδης

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης