Το πολυσυζητημένο ολοκαίνουργιο Nissan Qashqai έρχεται στην Ελλάδα και μάλιστα πολύ πιο γρήγορα από ό,τι αναμενόταν. Σύμφωνα με πληροφορίες του zougla.gr, το ιαπωνικό όχημα ελευθέρου χρόνου, το οποίο έχει… σπάσει τα ταμεία της Nissan και έχει δημιουργήσει ένα νέο κοινό, θα βρίσκεται στη χώρα μας στα μέσα του Φεβρουαρίου!

Αρχικά ήταν να το δούμε στα τέλη Μαρτίου, αλλά οι κινήσεις που έκανε η εισαγωγική εταιρεία φαίνεται πως έπαιξαν σημαντικό ρόλο στις εξελίξεις. Άλλωστε, είναι γνωστό πως ο νέος αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος Τάκης Θεοχαράκης δεν μένει με… σταυρωμένα τα χέρια και «τρέχει» τα πράγματα σε ρυθμούς… GT-R. Η κίνηση αυτή αναμένεται πολύ σημαντική για τη μάρκα αλλά και για τους πελάτες, που ακούν εδώ και μήνες για τη νέα γενιά Qashqai αλλά μέχρι στιγμής τούς έχει φάει η αγωνία!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην πράξη αυτό σημαίνει πως οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να το παραγγείλουν σε λίγες ημέρες στις επίσημες αντιπροσωπείες της Nissan. Το μοναδικό πρόβλημα που θα δημιουργηθεί θα αφορά στις παραδόσεις, καθώς η ζήτηση αναμένεται μεγάλη, κάτι που έχει φανεί τόσο από το μέχρι στιγμής ενδιαφέρον στην Ελλάδα όσο και από τη ζήτηση που υπάρχει και στο εξωτερικό.

Δείτε πώς είναι η νέα γενιά του Nissan Qashqai…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

Επιμέλεια: Βασίλης Γ. Σαρημπαλίδης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης