Τους επόμενους μήνες θα δούμε στην αγορά την πανίσχυρη έκδοση του Paceman με τα διακριτικά John Cooper Works. Πρόκειται για το έβδομο κατά σειρά μοντέλο της Mini που φέρει τη σφραγίδα JCW.

Το Paceman JCW, όπως και όλα τα υπόλοιπα, τροφοδοτείται από τον 1,6 turbo κινητήρα, απόδοσης 218 ίππων και 280 Nm ροπής. Η ισχύς μεταφέρεται στους τροχούς μέσω μηχανικού κιβωτίου έξι σχέσεων ή αυτόματου, με τα 0-100 να έρχονται σε 6,9 δευτερόλεπτα και την τελική ταχύτητα να αγγίζει τα 226 χλμ./ώρα. Η μέση κατανάλωση είναι στα 7,4 λτ./100 χλμ. (7,9 με το αυτόματο) και οι εκπομπές ρύπων στα 172 γρ./χλμ. (184 με το αυτόματο).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στρίβει ταχύτατα και με ακρίβεια

Σε σχέση με το απλό Paceman, φέρει μεγαλύτερους προφυλακτήρες, spoiler στο πλάι, πίσω πτέρυγα, διπλή απόληξη της εξάτμισης, σπορ ανάρτηση και ζάντες αλουμινίου 18 ιντσών. Στο εσωτερικό μπορεί να φιλοξενήσει τέσσερα άτομα, με το πορτ-μπαγκάζ να έχει χωρητικότητα 330 λίτρων, που αυξάνεται στα 1.080 λίτρα. Στον εξοπλισμό συμπεριλαμβάνονται -εκτός των άλλων- τα συστήματα DSC (Dynamic Stability Control) και  DTC (Dynamic Traction Control), καθώς και το Sport Button, το οποίο βελτιώνει την απόκριση στο γκάζι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αποκλειστικά για δύο άτομα τα πίσω καθίσματα

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης