Του Βασίλη Γ. Σαρημπαλίδη

Στην Ελλάδα μπορεί να βιώνουμε μία άνευ προηγουμένου οικονομική κρίση αλλά αυτό φαίνεται πως κάνει καλό σε όσους θέλουν να πετύχουν το… ακατόρθωτο. Κάτι ανάλογο συνέβη με τη νέα εισαγωγική εταιρεία των ηχοσυστημάτων Alpine που ξεκίνησε να δραστηριοποιείται τον Απρίλιο του 2013 και σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα κατάφερε να σημειώσει ρεκόρ αύξησης πωλήσεων στην Ευρώπη!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για τη φετινή χρονιά η Renault έχει κατασκευάσει ένα ειδικά διαμορφωμένο Clio RS Cup 220 ίππων το οποίο έχει «ντυθεί» καταλλήλως με συστήματα της Alpine. Το συγκεκριμένο μοντέλο θα περιοδεύσει σε όλη την Ευρώπη προκειμένου οι λάτρεις της ταχύτητας αλλά και των… ακουστικών επιδόσεων να ζήσουν μία μοναδική εμπειρία. Επειδή η Ελλάδα σημείωσε, όπως προαναφέραμε, τη μεγαλύτερη αύξηση πωλήσεων είναι και η πρώτη χώρα που το συγκεκριμένο Clio θα κάνει την εμφάνισή του. Η αρχή ήδη γίνεται από σήμερα και συγκεκριμένα στον αντιπρόσωπο της Alpine στο Γαλάτσι, Βασίλη Θηβαίο (www.thivaios.gr) ο οποίος είναι και ο πρώτος που φιλοξενεί το διαμορφωμένο Clio RS.

To ένα και μοναδικό στην Ελλάδα Renault Clio RS Cup by Alpine…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πρώτα στο zougla.gr
Tο zougla.gr βρέθηκε στο Γαλάτσι και έζησε μια μοναδική ακουστική εμπειρία από το εν λόγω μοντέλο. Όπως θα δείτε (και φυσικά θα ακούσετε) το ξεχωριστό Clio RS Cup εντυπωσιάζει με τα ειδικά χαρακτηριστικά του (ματ χρώμα, εσωτερικό) ενώ τα συστήματα ήχου και εικόνας με τα οποία εφοδιάζεται απλά σε προκαλούν να τα βάλεις σε λειτουργία.

Να σημειώσουμε ότι το Renault Clio RS Cup by Alpine θα βρίσκεται την Κυριακή 9 Μαρτίου στο Blanos Sports Park (1χλμ λεωφ. Σπάτων Πικερμίου) όπου θα διεξαχθεί διαγωνισμός ηχοσυστημάτων αυτοκινήτου.

Απολαύστε τον ήχο του Renault Clio RS Cup αλλά και τον ήχο από το εντυπωσιακό ηχοσύστημα της Alpine

 

 

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΝA ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ Renault Clio RS Cup by Alpine

Πολύ… αγριεμένο το Clio RS Cup…

Ένα πορτ μπαγκάζ ηχεία…

 Κόστος συστημάτων: 2.191 ευρώ…


Με αγωνιστικά γονίδια του RS Cup…

Δείτε πόρτα…

Καθίσματα by Recaro…

O κινητήρας των 2.0 λίτρων…

Clio by Alpine…

Το συγκεκριμένο βρίσκεται στην Ελλάδα!!!!

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης