Το Σάββατο 28 Απριλίου ένα ολοήμερο Ride Day στο αυτοκινητοδρόμιο των Μεγάρων από την Ομάδα του κορυφαίου σχολείου οδήγησης μοτοσυκλέτας στον κόσμο!

Το Ride Day αφορά όλους τους αναβάτες μοτοσυκλετών, αποφοίτους του σχολείου ή όχι, που θέλουν να εξασκήσουν την τεχνική τους και να γνωρίσουν την τέχνη της οδήγησης μοτοσυκλέτας στη σιγουριά που προσφέρει το ασφαλές περιβάλλον της πίστας. Αυτήν τη μέρα της ελεύθερης προπόνησης, οι συμμετέχοντες θα χωριστούν σε τρία γκρουπ ανάλογα με την εμπειρία τους και την προσέλευση. Και φυσικά, οι εκπαιδευτές του CSS θα είναι παρόντες για να σας επιβλέπουν και να απαντούν σε κάθε απορία των αναβατών. Παράλληλα με την προπόνηση, οι μαθητές θα δοκιμαστούν και στη νέα υπηρεσία του σχολείου 10 minutes coaching.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το κόστος συμμετοχής για τα 5 session είναι στα 65 ευρώ, για τα 3 session στα 40 ευρώ και για το 1 session στα 15 ευρώ. Υπάρχει η δυνατότητα ενοικίασης εξοπλισμού (φόρμα και γάντια) με κόστος 15 ευρώ και πρέπει να γίνει κράτηση στη σελίδα www.superbikeschool.gr.

Υποστηρικτές η αντιπροσωπεία της Honda, τα ελαστικά Bridgestone, τα κράνη Schuberth, οι φόρμες HELD και τα παντελόνια Draggin. NS.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για την online πληροφόρηση υπεύθυνο είναι το 2wo.gr. 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης