Πιστή στην παράδοση, η γερμανική φίρμα παρουσίασε αμέσως μετά την πρεμιέρα του νέου μεγάλου πολυτελούς coupe μοντέλου, την ειδική έκδοση Night Edition.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

H S-Class Coupe Night Edition είναι βαμμένη στο γκρι ματ χρώμα «selenite grey magno» και φέρει σκούρες αποχρώσεις σε όλα τα σημεία του αμαξώματος. Η μάσκα και τα καπάκια των καθρεπτών έχουν γυαλιστερό μαύρο φινίρισμα, οι ζάντες 20 ιντσών της AMG είναι επίσης σκούρες, με τις επιπλέον ποδιές και τα μαρσπιέ να φέρουν την υπογραφή του τμήματος επιδόσεων της Mercedes.

H ίδια «σκοτεινή» φιλοσοφία ακολουθείται και στο εσωτερικό, με το τριάκτινο τιμόνι επενδυμένο από δέρμα nappa να έχει χαραγμένο πάνω το λογότυπο Night Edition. Τα φωτιζόμενα μαρσπιέ αναγράφουν το όνομα της μάρκας, τα σπορ καθίσματα της AMG προσφέρονται επίσης με δέρμα nappa, με το σαλόνι να διατίθεται σε διάφορους συνδυασμούς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι παραγγελίες για το υπέροχο γερμανικό coupe θα ξεκινήσουν στις 9 Ιανουαρίου, αμέσως μετά το παγκόσμιο ντεμπούτο στην έκθεση του Ντιτρόιτ. Θα παραχθεί σε περιορισμένο αριθμό μονάδων στις εκδόσεις S400 4Matic, S500 και S500 4Matic, με τις παραδόσεις στους Ευρωπαίους πελάτες να έχουν προγραμματιστεί για τον Απρίλιο.   

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης