Στην ανάπτυξη και κατασκευή ενός νέου οχήματος που ανήκει στην κατηγορία των Van, προχωρά ο γαλλικός όμιλος σε συνεργασία με την ιαπωνική εταιρεία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι δύο πλευρές συνεχίζουν δυναμικά την επιτυχημένη συνεργασία τους, η οποία ξεκίνησε το 2012. Τα νέα μοντέλα ονομάζονται Citroen SPACETOURER, Peugeot TRAVELLER και Toyota PROACE. Θα παρουσιαστούν επίσημα στην έκθεση της Γενεύης, τον Μάρτιο του 2016, με την εμπορική τους πορεία στην αγορά να ξεκινά την άνοιξη του ίδιου χρόνου.

Τα οχήματα θα είναι διαθέσιμα σε επιβατικές MPV εκδόσεις για ιδιωτική χρήση, καθώς και σε επαγγελματικές εκδοχές για μεταφορές επιβατών. Βασίζονται στην ίδια πλατφόρμα και κατασκευάζονται στο εργοστάσιο του ομίλου PSA στο Sevelnord, στην Valenciennes της Γαλλίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας παρουσιάσουμε τα τρία νέα μοντέλα που είναι αποτέλεσμα της συνεργασίας με την Toyota Motor Europe. Αυτή η συμφωνία μας έδωσε το έναυσμα για την εξέλιξη και παραγωγή μιας νέας αποδοτικής πλατφόρμας, προσφέροντας στους πελάτες μας σε όλο τον κόσμο σύγχρονα τεχνολογικά προϊόντα που πρωταγωνιστούν στην κατηγορία τους», ανέφερε ο επικεφαλής του τομέα Προγραμματισμού και Στρατηγικής της PSA Peugeot Citroen, Patrice Lucas.  

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης