Το Δικαστήριο της Λάρνακας διέταξε την οκταήμερη κράτηση ενός 23χρονου από τον Μαζωτό προς διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με την υπόθεση απόπειρας  φόνου,  που σημειώθηκε τα ξημερώματα στην Κύπρο.

Όπως κατατέθηκε στο Δικαστήριο γύρω στη μιάμιση το πρωί ο 23χρονος ενώ βρισκόταν μαζί με άλλους μέσα σε καφενείο στον Μαζωτό, επιτέθηκε εναντίον ενός 27χρονου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο 23χρονος στη συνέχεια μετέβη στο σπίτι του, για να επανέλθει λίγο αργότερα με το αυτοκίνητό του.

Οδηγώντας, σύμφωνα με την Κυπριακή Αστυνομία, το όχημα αφού κτύπησε κι έναν 20χρονο πεζό (τραυματίστηκε ελαφρά) συνέχισε την πορεία του για να σταματήσει έξω από το καφενείο, όπου βρισκόταν ο 27χρονος, με τον οποίο προηγουμένως είχε διαπληκτιστεί.

Τότε, βγήκε από το αυτοκίνητο και με το μαχαίρι που κρατούσε στα χέρια του επιτέθηκε στον 27χρονο, τον οποίο μαχαίρωσε στο σβέρκο και στο στήθος. Αμέσως μετά ο 23χρονος εγκατέλειψε τη σκηνή με το αυτοκίνητό του. Γύρω στις 9 π.μ., εντοπίστηκε και συνελήφθη στο χωριό του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο 27χρονος λόγω της κρισιμότητας της κατάστασής του, υπεβλήθη λίγη ώρα αργότερα, σε χειρουργική επέμβαση στο Γενικό Νοσοκομείο της πρωτεύουσας.

Όσον αφορά στην κατάσταση της υγείας του 27χρονου, σύμφωνα με τους ιατρούς, η κατάστασή του παραμένει κρίσιμη.

Το ΤΑΕ Λάρνακας συνεχίζει τις εξετάσεις.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης