Ο Νίκος Πορτοκάλογλου γιόρτασε πέρυσι τα 30 του χρόνια στη μουσική με την κυκλοφορία ενός διπλού album καθώς και με μία σειρά επετειακών συναυλιών σε όλη την Ελλάδα. Φέτος τον χειμώνα ταξιδεύει με μια βαλίτσα αγαπημένα τραγούδια από την 30ετή πορεία του. Την Τετάρτη, 23 Ιανουαρίου, ο Νίκος Πορτοκάλογλου θα πραγματοποιήσει μια μοναδική συναυλία με την μπάντα του στο Πολυτεχνείο- Χώρος Θεαμάτων στο Αίγιο.

Πριν από 30 χρόνια, Φεβρουάριο του ’82, κυκλοφόρησε ο πρώτος δίσκος των «Φατμέ». Ο μαύρος, με το κορίτσι με τον φερετζέ στο εξώφυλλο. Από τότε ακολούθησαν για τον Νίκο Πορτοκάλογλου τριάντα χρόνια δημιουργίας, έμπνευσης και επιτυχίας, τριάντα χρόνια γεμάτα τραγούδια που έμειναν βαθιά χαραγμένα στο συλλογικό υποσυνείδητο, τριάντα χρόνια μιας πορείας με ξεκάθαρο και ισχυρό καλλιτεχνικό στίγμα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Νίκος Πορτοκάλογλου έχει ετοιμάσει μια πολύχρωμη μουσική γιορτή, ένα live πάρτι για όλες τις ηλικίες. Σε ένα πρόγραμμα φορτισμένο από το παρελθόν αλλά και με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον, παντρεύει ήχους και φωνές με ισορροπία ανάμεσα στο ρεπερτόριο των «Φατμέ» και στο προσωπικό του υλικό.

Ο Νίκος ερμηνεύει τραγούδια που όλοι έχουμε αγαπήσει και μας έχουν συντροφεύσει σε σημαντικές στιγμές της ζωής μας, συστήνει τραγούδια από το τελευταίο του διπλό album και με ανεβασμένη διάθεση και μια καλοκουρδισμένη μπάντα υπόσχεται μια δυνατή χειμωνιάτικη βραδιά μέσα στον κατακλυσμό που μας περιβάλει… ίσως από πείσμα και τρέλα… ίσως γιατί μια μέρα θα πάμε πιο πέρα/ πιο πέρα απ’ το τέλος/ μέχρι την αρχή…

Τετάρτη 23 Ιανουαρίου
Χώρος Θεαμάτων Πολυτεχνείο: Επισκόπου Τιμοθέου 22 και Παναγιωτόπουλων, Αίγιο
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6976 619217.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Δήμητρα Μπιλάλη

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης