Οκ, μπορεί να είναι η πιο ωραία περίοδος όλου του χρόνου αλλά το θέμα είναι να μείνεις fit τις γιορτές και να μην φορτωθείς τσάμπα θερμίδες. Αυτές οι συμβουλές θα σε βοηθήσουν να μείνεις fit τις γιορτές.

Ασκήσου πρωί

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κακά τα ψέματα την περίοδο των γιορτών σιγά μην έχεις χρόνο να γυμναστείς όταν βρίσκεσαι μεταξύ mall, γραφείου και σπίτια φίλων. Ωστόσο, εάν διατηρήσεις την προπονητική σου ρουτίνα ίσως να μην φορτωθείς τσάμπα θερμίδες. Πρόσθεσε μία πρωινή προπόνηση στο πρόγραμμά σου. Θα σε βοηθήσει να αντισταθείς στα μελομακάρονα και τους κουραμπιέδες μέσα στην ημέρα.

Πίνε νερό

Πολλές φορές, η ήπια αφυδάτωση μπορεί να προκαλέσει το αίσθημα της πείνας. Αλλά τα ξέρεις τα νέα: δεν πεινάς, διψάς! Το νερό όχι μόνο μειώνει τις λιγούρες που σχετίζονται με την αφυδάτωση, αλλά μπορεί επίσης να περιορίσει και την υπερκατανάλωση τροφής. Πριν απολαύσεις το εορταστικό γεύμα ή πέσεις με τα μούτρα στα ορεκτικά, πιες ένα ποτήρι νερό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Βάλε στοίχημα με τον εαυτό σου…

…για να διατηρήσεις το κίνητρό σου! Κατά τη διάρκεια των γιορτών, μπορεί να νιώθεις ότι είσαι ο μόνος που προσπαθεί να μείνει σε καλό δρόμο. Παρακολουθώντας όλους τους άλλους να καταβροχθίζουν γαλοπούλες, γλυκά και κρασιά, πιθανόν να μην μπορείς να αντισταθείς σε αυτήν την κραιπάλη. Βάλε ένα στοίχημα με τον εαυτό σου και, αν το χάσεις, φρόντισε να χάσεις κάτι πολύτιμο για σένα.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης